الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
لعنتی برای منو خیلی بد انجام داد رحممو از جا میکند آخرشم گفت بستس رفتم لاپارا گفت بازه چون ترسیدی منقبض شده بسته نشون داده
فقط 12 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
بلاخره منم بعد هفت سال مامان شدم.خدایا خودت نی نیمو حفظ کن صحیح و سالم بیاد بغلم ..ان شاءالله روزی همه منتظرا....منتظرا ناامید نباشید فقط من یک درصد هم فکر نمیکردم باردار بشم ولی بلطف خدا شدم😍❤
من تو سونو برام زده شده بود رحم دو شاخ.دکتر برای این که مطمئن شه عکس نوشت بعد مشخص شد یه لوله منم بس ...
دو شاخ هم بود؟؟
1
5
10
15
20
25
30
35
40
بلاخره منم بعد هفت سال مامان شدم.خدایا خودت نی نیمو حفظ کن صحیح و سالم بیاد بغلم ..ان شاءالله روزی همه منتظرا....منتظرا ناامید نباشید فقط من یک درصد هم فکر نمیکردم باردار بشم ولی بلطف خدا شدم😍❤
قبل این که عکسم بگیرم باردار شدم البته ولی بخاطر دمنوشای نیوشا بچه ام سقط شد چون نمیدونستم حاملم مصرف میکردم یهو خون ریزی کردم پدر کبدمم در آورد این دمنوش مزخرف😐😐😐کلا سرم زیاد بلا اومده😅😅😅😅
قبل این که عکسم بگیرم باردار شدم البته ولی بخاطر دمنوشای نیوشا بچه ام سقط شد چون نمیدونستم حاملم مصر ...
بسلامتی الان بارداری ؟ ؟
1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم دوسال اقدامم یه سال پیش دکتر گفت برو عکس رحم ازلحاظ تخمدان وپریود مشکلی نداشتم بهم گفت برو ...
برو خوووب
1
5
10
15
20
25
30
35
40