2777
2789
عنوان

باهوشای سایت بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 12163 بازدید | 699 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچها 15تا کفتر رو پشت بومه 3تاشو باتیر زدن افتاد پایین مردن چندتایی دیگه مونده ؟؟

هیچی

🌸خداوندا من ب دنبال خواسته ای دیگر بودم؛ تو خود را ب من هدیه دادی .. ‌..و نه آن خدای مستبد   آن خدایی ک مهربانترین مهربانان بود🌸

ی زن روزه بوده و داشته نماز میخونده

شوهرشم کنارش بود

ی مردی وارو خونه میشه و زن روزه و نمازش میشکنه و ب شوهرش نامحرم میشه

چطور این اتفاق میوفته؟

🌸خداوندا من ب دنبال خواسته ای دیگر بودم؛ تو خود را ب من هدیه دادی .. ‌..و نه آن خدای مستبد   آن خدایی ک مهربانترین مهربانان بود🌸
ی زن روزه بوده و داشته نماز میخونده شوهرشم کنارش بود ی مردی وارو خونه میشه و زن روزه و نمازش میشکن ...

مردی که به طور ناگهانی وارد اتاق می میشه شوهر پیشین این خانمس  که بیش تر  و بدون اطلاعی ترکش کرده و  زن وقتی میبینه نمیاد و اطلاعی نداره با خودش میگه که همسرم فوت کرده و همچنین با اجازه حاکم شرعی از همسرش طلاق گرفته و با این مرد که اکنون کنار او نشسته است ازدواج کرده است .
پس از این که تصور می کنه که همسرش از دنیا رفته با استفاده از میراثی که از شوهرش مونده... براش روزه میگیره وقتی برمیگرده روزش باطل میشه چون ادم زنده وکیل وصی نمیخواد🤔🤔. پس از این که شوهرش بر میگرده این شوهر دوم براش حرام می شه

برای چیزی که پنج سال دیگه ارزشی نداره بیشتر از پنج دقیقه غصه نخور.😮‍💨.کانال دعا برای هرنوع مشکلی خیلی عالی و مجرب نذر کردم جواب گرفتم به بقیه هم معرفی کنم khodavakaenat@
اقا جواب اینو ب من بکین کلی فک کردم قبلنا روش

من دادم گمونم درسته😆

برای چیزی که پنج سال دیگه ارزشی نداره بیشتر از پنج دقیقه غصه نخور.😮‍💨.کانال دعا برای هرنوع مشکلی خیلی عالی و مجرب نذر کردم جواب گرفتم به بقیه هم معرفی کنم khodavakaenat@

تا اکتشافات بعدی درودی بدورد😉🤚😂😂😂😂