2777
2789
عنوان

باهوشای سایت بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 12163 بازدید | 699 پست
مردی که به طور ناگهانی وارد اتاق می میشه شوهر پیشین این خانمس  که بیش تر  و بدون اطل ...

افرین درسته

چرا فونتت درشته

🌸خداوندا من ب دنبال خواسته ای دیگر بودم؛ تو خود را ب من هدیه دادی .. ‌..و نه آن خدای مستبد   آن خدایی ک مهربانترین مهربانان بود🌸
افرین درسته چرا فونتت درشته

با لب تاب بودم اونموقع

برای چیزی که پنج سال دیگه ارزشی نداره بیشتر از پنج دقیقه غصه نخور.😮‍💨.کانال دعا برای هرنوع مشکلی خیلی عالی و مجرب نذر کردم جواب گرفتم به بقیه هم معرفی کنم khodavakaenat@

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با لب تاب بودم اونموقع

چجوری بچه ها گاهی رنگی مینویسن؟

🌸خداوندا من ب دنبال خواسته ای دیگر بودم؛ تو خود را ب من هدیه دادی .. ‌..و نه آن خدای مستبد   آن خدایی ک مهربانترین مهربانان بود🌸
با لب تاب بودم اونموقع

من بلد نبودم این معما رو

تازه اصلا همچین حکم شرعی رو بلد نبودم ک بخوام معمارو حل کنم

چجوری بچه ها گاهی رنگی مینویسن؟

جای امضا رو میدونم فونت رنگی داره ولی اینجا رو نمیدونم😗😗😗

برای چیزی که پنج سال دیگه ارزشی نداره بیشتر از پنج دقیقه غصه نخور.😮‍💨.کانال دعا برای هرنوع مشکلی خیلی عالی و مجرب نذر کردم جواب گرفتم به بقیه هم معرفی کنم khodavakaenat@
من بلد نبودم این معما رو تازه اصلا همچین حکم شرعی رو بلد نبودم ک بخوام معمارو حل کنم

منم خیلی فکر کردم راجع بهش این رو قبلا فهمیده بودم بخاطر همون بلد بودم 😆

لطفا لینک بده دوست عزیز

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1774282/تاپیک-دائمی-پرسش-و-پاسخ-سوالات-زبان

Here you go

جهانگردم🌍آلمان،سوئد،نروژ،چین،تایلند،روسیه،انگلیس،آمریکا،مالزی،ترکیه،ایتالیا،گرجستان،مراکش،دبی،ویئتنام،استرالیا✈مقصد بعدی کجاست؟؟