2821
2789

۱۱تابچه ان وفقط همسرمن اینجوریه شدیدمامانیه دیشب گفتم عمت اززیارت اومده بایدبریم دیدنش برگشته میگه پس بزاربه مامانمم بگم اونم ببریم همه کاراشومیکنه خرجشو میده حالاباایناکناراومدم فقط یه گله کردم که چه خبره همش مامانم مامانم میکنی بسه دیگه منم خسته شدم برگشت بهم گفت مامانم همه زندگیمه فکرکردی میتونی جاشوبگیری عمراقشنگ دلموشکوند منم امروزبهش غذاندادم گفتم بروخونه مادرت کوفت کن فعلاتاالان نون پنیرکوفت کرده اصلادوس دارم جداشم برم به منم ازلحاظ مادری کم نمیزاره ولی کل محبتش صرف خانوادشه نه منوبچه ها

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

گفتم حالا خودت چه عنی بودی انداختنت به من هرروزمس ت میای خونه پاشدخونه روگذاشت روسرش مگه خرجتونمیدم مگه همه چی برات فراهم نیست چی میخای ازمن توچیکاربه خوشگذرونی من داری دلم میخواد خوش بگذرونم

بابای منم همین بود هستمن ک بچشم میدونم بچه های داداششو بیشتر دوست داره از ماها

اینم اینجوریه ولی فعلابچه هام نمیفهمن مثلادخترم میگه باباباچرادعوامیکنی اون خوبه نمیفهمه چه فشاری رومه کوچیکه هنوز

بی عقلن میتونست بگه مادرم زحمتمو کشیده بیشتر بحث احترام و جبرانه ،،،وگرنه تو عشق زندگیم هستی جونمم ب ...

آره خوب چی میشد اینجوری بگه چندبارم گفته من اگه یه روزی ببینم نمیتونم خرجتونوبرسونم تورومیبرم خونه بابات ولی مادرم گردنمه بایدخرجشوبدم بعدشم میگه خداروشکرفعلاندارنیستم

درسته ناراحت بودی ولی بد صحبت کردی مردها در برابر کسی ک لحن دستوری و بد. داره گارد میگیره وبدتر رفتار میکنن

هر چند که به نظرم شما اشتباه میکنی و نباید مانع احساسش به مادرش بشیدولی میتونی به اصطلاح با پنبه سر ببری وب خواسته ات برسی

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز