2821
2789

من از ماهواره گرفتم توی تبلیغش قرص بود واسم اومد نه بسته بندی مطمئن داشت نه اصلا قرص بود پودر بود منم نخوردم

همین قرص گارسینیا ولی از داروخانه گرفتم مشکلیم نداشت

من همیشه درد دلم را زیر چهره خندانم پنهان میکنم تا همه فکر کنند نه درد دارم نه دل...  
من از ماهواره گرفتم توی تبلیغش قرص بود واسم اومد نه بسته بندی مطمئن داشت نه اصلا قرص بود پودر بود من ...

از داروخانه چند خريديد؟آيا نتيجه بخش بود؟چند كيلو لاغر كرديد؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دوستان اگه منظورتون سوپرفست متابولیسم هست نخرید این واقعا کلاهبرداریه شامل دو بسته قرصه یکی همولاکس و یکی هزال که جفتش مال شرکت سینافرآوره که جفت اینا رو با کمتر از 60 تومن می تونید بخرید من برای کسی این قرص را خریدم و متاسفانه وقتی تحویل شد دیدم که همین دو تاست همولاکس قرص خیلی خوبی برای پاکسازی کبد هست و قرص هزال هم که لاغری گیاهیه و البته من استفاده نکردم اما محصولات دیگه سینا فرآور مثل همولاکس و قرص سینا رو که برای معده است استفاده کردم و عالی بودند. الکی پولتون رو به این دزدها ندید اگه همین رو می خواهید از داروخانه ها و یا عطاری های معتبر بگیرید

امروز نگران نخواهم بود؛ خشمگین نخواهم شد؛ برای تمامی نعمتهای خدا سپاس‌گزارخواهم بود، صادقانه کار خواهم کرد و نسبت به همه مهربان خواهم بود