2777
2789
عنوان

رانندگی

233 بازدید | 22 پست

خانما ۸ ساله گواهی نامه دارم ولی نشستم الان یه ماهی هست تمرین میکنم ولی واسم سخت ترین کاره دنیاست خیییییییلی میترسم چقدر چند ساعت باید تمرین کنم تا راه بیفتم 

جهانی دروغ و یه دنیا فریب و ........ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به خودت داره. ترس رو کم کم باید بذاری کنار. اوایل آدم فکر میکنه ماشینا میخان بزننت. بخورنت اما کم کم این حس کنار میره. همچی بستگی به خودت داره 

خدایا شکرت 🙏🙏🙏

من هم بعد ده سال از گواهي نامه ام شروع كردم رانندگي. اول كلاس تمرين رانندگي رفتم. باعث شد اعتماد به نفسم برگرده. بعد سه جلسه ي دو ساعته مربيم گفت خوبه و راه افتادي. تقريبا بعد يه ماه كلا خوب راه افتادم و تنهايي اين ور و اون ور مي رم. البته هنوز تو اتوبان خارج شهر رانندگي نكردم. 

ماشين هم كلاچ نداره و از اين نظر راحت بودم. 

اي كاش آدمي وطنش را هم چون بنفشه ها مي شد با خود ببرد هر كجا كه خواست🌺🌺

ببین تمرین و اینارو بنداز دور...بزرگش میکنی جرا؟ یه کلاجه یه گاز یه ترمز دیگ... تا برنداشتی ماشینو تنهایی برونی یاد نمیگیری از من گفتن...من دو سال و نیمه گرفتم رانندگیم میکنم... کسی کنارت بشینه استرس میده بهت...من بابام کنارم ک میشینه ماهی سالی ی بار ک من با ماشین میبرمش همش میگ گاز بده حالا بنداز سه کلاج حالا بنداز ۴...اصلا وقتی خودت راننده ای بیل یکی میشینی نمیتوتی خودتو نگر داری هی باید رگی اینکارو کن اونکارو نکن