2821
2789
عنوان

حالم خوب نیست

90 بازدید | 4 پست

حالم خوب نیست نزدیک یک سالع هرچی نذر کردم دعا کردم خدا ندید ک ندید نمیدونم چرا وقتی خدا دید دارم اینطوری نابود میشم ولی کمکم نکرد

بازم برام دعا کنید

واقعا نمیدونم چی بگم .منم خستم نمیکشم

بخدا اسنترا میخورم دکتر اعصابم میرم اما دیگ ب هیچی جواب نمیده بدنم من فقط یه زندگی معمولی میخواستم جرا خدا سر معمولی ترین چیزا اینطوری میکنه باهامون بنده هاش یه جور خودشم یه جور ادم باید درد دلشو پیش کی ببره.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بخدا اسنترا میخورم دکتر اعصابم میرم اما دیگ ب هیچی جواب نمیده بدنم من فقط یه زندگی معمولی میخواستم ج ...

نمیدونم حکمتش چیه ولی کاش به حال خودمون ولمون نکنه

به قل شما بنده هاش هم دست از سرمون برنمیدارن

بسم الله الرحمن الرحیم

اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَلاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ

مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَلاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ

مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالأَرْضَ وَلاَ یَؤُودُهُ حِفْظُهُمَا وَهُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ

لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَیُؤْمِن بِاللّهِ

فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَىَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ

اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَى النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ

أَوْلِیَآؤُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَى الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ

یاره خومی و خیف خومی شــاه همه دورگــــل💊🫶🧡