2777
2789

من دارم با اینکه الان سنم بالای ۳۰ هست هنوز بهتر نشدم که بدترم شدم، ولی خب اینو فهمیدم قرص و دارو تاثیری نداشته و فقط مدیتیشن کمی بهترم کرده

بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان  سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من دارم با اینکه الان سنم بالای ۳۰ هست هنوز بهتر نشدم که بدترم شدم، ولی خب اینو فهمیدم قرص و دارو تا ...

من ۲۲ سالمه. و سر این قضیه دیپلمم و نتونستم بگیرم. بعد هی زیاد شد زیاد شد و افسردگی و خونه نشینی هم اومد روش....

حالا خانواده و فامیل فک مکنن من دانشجو ام. چون روم نشده بگم این بیماری اذیتم مکنه و خب اکه بگم کسی هم باورنمیکنه ک فکر مکنن تنبلم

همش ساخته ذهنه روانشناساس .صرفا بلد نیستی تمزمز کنی و تمام انقدر عیب نزار رو خودت

همین عدم تمرکز همه زندگی آدم و تحت الشعاع قرار میده. مشکل اینجاست ک آدم خب اولش نمدونه چ مرگشه

ی سوال این همه تبلیغ اذیت تون نمیکنه؟؟

من تازه ۲ دقیقه است ک ب این سایت اومدم.

چون واقعا سایت های دیگ اصلا فضای سالمی نداشتن(:

منم سینگل و بدون دوست اومدم فقط صحبت کنم😂

من دارم با اینکه الان سنم بالای ۳۰ هست هنوز بهتر نشدم که بدترم شدم، ولی خب اینو فهمیدم قرص و دارو تا ...

شما متعهلین و قطعا همسرتون درک میکنه ولی اینکه خودت از رفتارات بخاطر گیجیت توی جمع خجالت بکشی واقعا تلخه

همین عدم تمرکز همه زندگی آدم و تحت الشعاع قرار میده. مشکل اینجاست ک آدم خب اولش نمدونه چ مرگشه

من بخاطرش به مدت روانشناس بهم قرصم میداد .

ولی بدتر هم معدم داغون شد هم رحمم

من ۲۲ سالمه. و سر این قضیه دیپلمم و نتونستم بگیرم. بعد هی زیاد شد زیاد شد و افسردگی و خونه نشینی هم ...

من قبل از دیپلم میخواستم ترک تحصیل کنم چون واااقعا تمرکز نداشتم اما خدا خواست تونستم با هزار داستان درسم رو ادامه بدم ولی در کل مدیتیشن و دور از استرس قرار گرفتن خیلی کمکم کرد

بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان  سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️
شما متعهلین و قطعا همسرتون درک میکنه ولی اینکه خودت از رفتارات بخاطر گیجیت توی جمع خجالت بکشی واقعا ...

عزیزم انفاقا همسرم اصلا درکم نمیکرد و بیشتر فکر میکرد حواس پرت هستم و بیخیالم، اونم خسته شده بود

همش ساخته ذهنه روانشناساس .صرفا بلد نیستی تمزمز کنی و تمام انقدر عیب نزار رو خودت

باید حسش کنی تا بفهمی.

خدانکنه ک حس کنید هیچوقت.

نه مال من خیلی گسترده تره.

خودم اضطراب اجتماعی داشتم ب اندازه کافی. این مسئله هم باعث شد که نتونم برم دانشگاه و شبیه همسن و سالام بشم. بخاطر همین حدود ۵ ساله ک خونه نشین و افسرده شدم. خانواده هم ک گل و بلبل ماشالله روز ب روز بیشتر تو حال ما گند میزنن.

یسری سایت های دوسیابی رفتم فقط واس اینکه ی همسن خودم پیداکنم انثد کثیف و مبتذل بودن که باحال بدتر اومدم بیرون.

این تمرکزه دیگ سرگیجه هم بهش اضافه شده. بخاطر همین ن میتونم جایی شاغل بشم نه درسمو ادامه بدم تا درمانم تمام نشده.

وضع بدیه ((:

دلم خوشه به نقاشی کشیدن وقتایی ک سرگیجم میره.