2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی قبلش منفی میشد؟

ماه های قبلش از بس بی بی منفی دیده بودم دیگه قبل موعد نزدم 

موندم بعد 4 روز زدم که مثبت بود

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم 😊😊❤❤

یک روز مونده به موعدم

یه صلوات برای سـلامـتی محمد سبحانم میفرستی😍اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم تیکر تولد یک سالگی پسرمه(1398/8/21)
ن یه هفته عقب انداخته بودم اصلا هاله ماله حالیش نبود ازمایش دادم مثبت بود😐

وای راس میگی؟؟منم ۱ هفتس گذشته کیستو عفونتم ندارم بی بی چکام فقط منفی میشن علایمات چیا بود ؟؟؟😢😢😢

خیلی از ماها مدت ها پیش مردیم تو سکوتی که هیچوقت ، هیچکس ، هیچ جوره درکش نکرد ..!💜💜💜
وای راس میگی؟؟منم ۱ هفتس گذشته کیستو عفونتم ندارم بی بی چکام فقط منفی میشن علایمات چیا بود ؟؟؟😢😢😢

هیچی فقط سینه چپم یکم بزرگ شده درد میکرد

به هرکس که می نگرم در شکایت است ،درحیرتم که لذت دنیا به کام کیست
من ٢روز بعد پریود منفی شد وقتی یک ساعت بعد رفتم سراغش دیدم مثبت شده و کلی ذوق کردم ولی گفتن بعد ١۰دی ...

منم مثله شمام حس قوی میگ باردارم ولی بی بی چکا منفیه!

خیلی از ماها مدت ها پیش مردیم تو سکوتی که هیچوقت ، هیچکس ، هیچ جوره درکش نکرد ..!💜💜💜
هیچی فقط سینه چپم یکم بزرگ شده درد میکرد

من ک علایمم زیاده اخرین تاپیکمو ببین همه علایمارو دارم‌نمیدونم چیکار کنم میترسمم برم آز