2777
2789
ماه های قبلش از بس بی بی منفی دیده بودم دیگه قبل موعد نزدم  موندم بعد 4 روز زدم که مثبت بود

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1779028/مال-شماهم-اینجوری-شدههههههه

درین دنیا تنها شاید لبخند تو باشد که دل بگشاید❤ الحمدلله کل نعمه و کل حال 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وااای دقیقااااااا اینطوری ام بخدا یکم پیش نشستم به اینکه چرا خواهر ندارم گریه کردم مگه بند میومد یا ...

واااای عاره علائمت خعلی شبیه علائم منه مثبته دیه مطمئن باش 

تغییرات خلق و خو و احساساتم جز علائم بارداریه نفخم همینطور هر چیزی که گفتی طبیعیه

واااای عاره علائمت خعلی شبیه علائم منه مثبته دیه مطمئن باش  تغییرات خلق و خو و احساساتم جز علا ...

خیلی امیدوار شدم دوستم‌مررسی بهم حس خوبو ارامشی دادی دعام کن فردا ازمایشم مثبت باشه

خیلی از ماها مدت ها پیش مردیم تو سکوتی که هیچوقت ، هیچکس ، هیچ جوره درکش نکرد ..!💜💜💜

۶ روز بعد موعدم بی بی چک زدم شب دو خط شد ولی یکیش کمرنگ بود ۱ساعت بعد دوباره زدم خلاصه تو دو روز ۷ تا بی بی چک با مارک مختلف زدم همه دو خط شد ولی یکیش کمرنگتر بود تا اینکه بالاخره روز هشتم بعد موعدم رفتم تیتر دادم شد ۳۲۳ و در کمال ناباروری و با وجود ۵ سال نازایی باردار بودم

ولی الان سونو که انجام دادم فقط یه ساک حاملگی کوچیک دیده شد واسم خیلی دعا کنین

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1779028/مال-شماهم-اینجوری-شدههههههه

عزیزم شاید عمل لقاح دیر تر از اون چیزی که خودت فک میکنی انجام شده و تنها اون موقع دو سه هفتت بوده بهتره یبار دیگه آز رو انجام بدی تا مطمئن بشی و اگه از آز هم نتیجه نگرفتی یه سونو بده من خودم آز ندادم و یه راست سونو دادم فک میکردم ۶هفتم باشه ولی سونو گفت ۴هفته و ۴روزته

بچه ها من نمیدونم چرا همش دلم ضعف میره انگار دارم از گرسنگی غش میکنم، تازه ی روز از پری میگذره فعلا که خبری نیست،دیروز ی دردای پریودی داشتم ولی خبری نشد

میشه برای سلامتی نی نیم ی صلوات بفرستید ممنون🙌🙌

بچه ها من از صبح خبلی همش عصبی شدم یک روز از پری گذشت ولی خبری نیست خوابم میاد و ی بوی ناخوشایندی زیر بینیمه،چرا؟

میشه برای سلامتی نی نیم ی صلوات بفرستید ممنون🙌🙌