2777
2789
عنوان

چاقی و عمل بای پس معده

| مشاهده متن کامل بحث + 191690 بازدید | 484 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کسی تجربه پشیمانی بعد از عمل بای پس معده رو داشته؟ یعنی از عمل راضی نباشه و بعدش بره تغییر بده؟ 

من از دکتر علیرضا آذرپیکان (www.drazarpeikan.com)سوال کردم گفت برگردوندن بای پس معده امکانپذیره تحت شرایط خاص و بستگی به بیمار داره.

منم تو فکر عمل هستم وزنم ۹۰و قدم ۱۷۰😕

نمی‌دونم با تایپیکت خیلی بیشتر تشویق شدم از رژیم و ورزش فراریم دیگه بعد زایمانم وزنم یکم پایین اومد دوباره برمیگرده الان بعد گذشت ۵سال هنوز راضی هستین؟وزنتون از ۱۱۶چنده؟!من دلم می‌خواد وزنم بشه همون ۶۵کیلویی که همیشه بودم🥺 

هركسي امضامو ميخونه براي پدر و خواهر عزيزم كه از دستشون دادم 💔 لطفا يه صلوات و فاتحه هديه بدين خدا به خودتون و عزيزاتون عمر طولاني همراه با سلامتي بده🙏
منم تو فکر عمل هستم وزنم ۹۰و قدم ۱۷۰😕 نمی‌دونم با تایپیکت خیلی بیشتر تشویق شدم از رژیم و ورزش فرار ...

سلام.

والا الان که ۷ ساله گذشته، هنوز راضی ام.

۶۲، ۶۳ کیلو هستم.

ولی به شما پیشنهاد نمیکنم.

چون اضافه وزنتون اونقدری نیست.

ولی شایدم خوب باشه. نمیدونم.

ولی به کسایی که بالای ۳۰، ۴۰ کیلو اضافه وزن دارن پیشنهاد میکنم.

شما ۲۰ کیلو کم کنی دیگه وزنت متناسب میشه.

تو رو خدا لایک نکنید.ممنون.
منم تو فکر عمل هستم وزنم ۹۰و قدم ۱۷۰😕 نمی‌دونم با تایپیکت خیلی بیشتر تشویق شدم از رژیم و ورزش فرار ...

واقعا منم از رژیم و ورزش های که فقط موقتی بودن خسته شده بودم بلاخره تصمیم گرفتم برم عمل بای پس بکنم. واقعا عمل برای ماهایی که با رژیم و ورزش نتیجه نمی گیریم عالیه پیشنهاد میکنم حتما انجام بدین البته با مشورت یه دکتر چاقی خوب. من پیش دکتر علیرضا آذرپیکان (www.drazarpeikan.com) انجام دادم راضیم. دکتر سعید شمس (www.drsaeedshams.com) هم جراح چاقی خیلی خوبیه.

سلام عزیزم چند تا سوال داشتم کاش میتونستم تلفنی باهاتون صحبت کنم من عمل بای پس کردم و‌مثل شما اصلااا ...

سلام شما لاغر شدی؟ منم عمل مینی بای پس کردم هرچی میخورم باز جا دارم قشنگ یه لیوان دوغ میخورم دوتا کاسه خورشت میخورم چیزیم نمیشه هفته سومم خواستم بدونم با این تفاسیر لاغر شدی راحت؟ برنگشتی؟

سلام. والا الان که ۷ ساله گذشته، هنوز راضی ام. ۶۲، ۶۳ کیلو هستم. ولی به شما پیشنهاد نمیکنم. چون ...

شما غذاهای فست فود رو هم میخوری یا نه دیگه نمیخوری مثلا کالباس و سوسیس و سوخاری و پیتزا و همبرگر و اگه میخوری آیا خوردن کالری بالا چاق نمیکنه مثل سس و پنیر پیتزا و فست فود یا نه کامل پرهیز کردی؟

سلام.

یکی از اقوام مون چاق هس و قصد انجام عمل بای پس رو دارع‌‌...

۱۶ سالشع سنش کم هس برای انجام عمل؟!امکان دارع براش مشکلی پیش بیاد و یا عوارض خاصی دارع این عمل،و دردش تا چع حد هس،و چقدر وزن کم میشع، رژیم هم دارع‌‌‌ و...کلا اطلاعاتی که دارید رو بگین.

من اومدم اینجا تا از شما دوستانی که اطلاعی دارین بپرسم و بهش بگم،تشکر لطف میکنین.

عزیزم اگه قدت ۱۶۳ باشه و وزنت ۱۰۵(همونطور که گفتی) بی ام آیت میشه ۳۹ و خرده ای... اصلا بیمه بهت تعل ...

روشنک جان خواهش میکنم منم راهنمایی کن ،من دارم ازمایشات رو انجام میدم و هزینه ی عمل رو به امید بیمه هستم،قد۱۶۱وزن۱۰۰کیلو  ،بی ام آی ۳۹و خورده ای،به نظرت میشه زیر مانتو یه وزنه به خودم ببندم یا اینکه یه کم خودمو بندازم قدم کوتاه بشه جلوی دکتر بیمه؟؟؟