2777
2789
عنوان

چاقی و عمل بای پس معده

| مشاهده متن کامل بحث + 191709 بازدید | 484 پست
سلام روشنک جان چقدر خوشحالم که اینجا یکی پیدا کردم که ۷ سال عمل بای پس انجام داده اخه من میخوام انجا ...

سلام عزیزم گفتم از عوارض هاشم.

بخونید هست.

تو رو خدا لایک نکنید.ممنون.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام روشنک جان خوب هستین منم میخام عمل کنم وزنم بالاهست بی ام ای بالای ۴۰هست گفتن بیمارستان دولتی رابگان انجام میدن چون درمانه زیبایی نیست شما اطلاعاتی دارید 

سلام روشنک جان خوب هستین منم میخام عمل کنم وزنم بالاهست بی ام ای بالای ۴۰هست گفتن بیمارستان دولتی را ...

سلام.

عزیزم من ۷ سال پیش عمل کردم.

قانون ها از اون موقع هزار بار عوض شده.

ولی اون موقع بیمه حساب میشد.

ولی رایگان و اینا رو والا خبر ندارم.

چون من میخواستم پیش دکتر پازوکی عمل کنم، دیگه یکی از بیمارستان هایی که اون گفت رفتیم.

باید زنگ بزنید از ببمه تون بپرسید

تو رو خدا لایک نکنید.ممنون.
عزیزم ان شالله که دکترت خوب عملت میکنه و رااااااحت از بینادستان میای بیرون... من که بی هوش بودم، ما ...

عزیزم من کامنتتو الان دیدم با گذشت چند سال هنوزم راضی هستی لطفا بگو میخام عمل کنم

عزیزم ان شالله که دکترت خوب عملت میکنه و رااااااحت از بینادستان میای بیرون... من که بی هوش بودم، ما ...

سلام گلم ببخشید چند کیلو بودید شما عمل کردید من از بعد از زایمان هی دارم چاقتر میشم ا 75الان رسیدم 90دوستدارم این عمل را بکنم شوهرم میگه ن اما می‌خوام راضیش کنم دارم اذیت میشم روز ب روز چاقتر و همه لباسها تنگ اصلا خودم اذیتم

همسایه ماهم انجام داده دقیق نمیدونم کدوم و انجام داده ولی امروز که دیدمش دهنم باز مونده بود قبل از م ...

کلا عمل بای پس معده واسه افرادی که بی ام آی بالای دارن خوبه دکتر آذرپیکان (www.drazarpeikan.com)میگفت باید BMI بالای 45 داشته باشی خیلی خوب جواب میده.

سلام گلم ببخشید چند کیلو بودید شما عمل کردید من از بعد از زایمان هی دارم چاقتر میشم ا 75الان رسیدم 9 ...

شما اگر بعد بچه دار شدن چاق میشی اگه عمل کنی و دوباره باردار بشی دوباره روز از نو روزی از نو و اینکه بعضیا توی شیردهی چاق میشن ولی بعد ازینکه شیردهی تموم بشه لاغر میشن من خیلیا رو دیدم ولی بعضیا مثل خودم اصلا وزنم پایین نیومد من سر دو تا شیر دهی که داشتم هر کدوم ۱۰ کیلو اضافه کردم و از ۷۳ شدم ۹۳ هفت سال دور و رر همین وزن بودم گاهی ۹۴ گاهی ۹۲ یا ۹۳ میشدم تا اینکه تصمیم گرفتم با ورزش و رژیم لاغر کنم توی ۶ ماه ۹ کیلو کم کردم ولی به دلایلی نتونستم ادامه بدم و وزنم ۲۰ کیلو برگشت و شدم ۱۰۵ دیگه نفس نمیتونستم بکشم و مشکلات زیادی برام پیش اومد که در اخر تصمیم گرفتم عمل بای پس کنم الان سه ماهه عمل کردم ۲۰ کیلو وزنم کم شده و کلی تغییر کردم و حالم خیلی بهتره ولی نکته اینه که من تا اخر عمرم باید ورزش کنم و اینکه تا اخر عمرم باید مراقب خوردنم باشم و درست و اصولی و به اندازه نخورم چون این عمل ها بالاخره بعد چند سال خوردنتون بیشتر میشه و وزن برمیگرده و اینکه تمام حواسم این باشه که دوباره باردار نشم چون اگه باردار بشم  دوباره تو شیردهی چاق میشم و من دیگه نمیخوام چاق بشم 

شما هم اگه دوباره بچه میخوای داشته باش و اینکه وزنت اگه بالا باشه یه مقداریشو بیمه میده چون بی ام ای بالای ۴۰ بیماری محسوب میشه اگه الان عمل کنی اگر یه وقت دوباره باردار بشی همه زحمتات و رنج و سختی و هزینه ای که دادی به باد فنا میره

‏نه زندگی اونقدر شیرینه،نه مرگ اونقدر ترسناک،که آدم پا رو شرافت خودش بزاره