2777
2789
عنوان

چاقی و عمل بای پس معده

| مشاهده متن کامل بحث + 191647 بازدید | 484 پست
چکار مثلا عزیزم میشه توضیح بدی بد میکنن یعنی چی من ترسیدم من ۸۴کیلو ام قدم ۷۰ مناسبه برام؟؟

چیو چکار عزیزم؟؟

نفهمیدم چیو توضیح بدم...؟

ببین من دکتر نیستم که بتونم نظر قطعی بدم.

ولی شما ۱۲ کیلو کم کنی، وزنت طبیعی میشه.

واسه ۱۲ کیلو فکر نمیکنم بیارزه عمل کنی.

تو رو خدا لایک نکنید.ممنون.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شما الان چن کیلو شدین راضی هستین

من ۱۱۶ بودم، الان ۶۸ ایناام.

بله خیلی راضی ام.

ولی به کسایی که کمتر از حداقل ۳۰ کیلو اضافه وزن دارن، پیشنهاد نمیکنم...

ضعیفی هست، ریزش مو یه مدت هست، قرص مولتی ویتامین خوردن هست، ولی اینا واسه کسی که بیش از ۳۰ کیلو اضافه وزن داره میارزه

حالت تهوع چی نداری هزینش چقد شد کدوم بیمارستان

من از اولش اصلا نداشتم.

ولی یکی هم بود با من عمل کرده بود، هی عق میزد بنده خدا...

هزینش ۱۴ تومان شد؛ بیمارستان فرمانیه...

اسفند ۹۳ البته.

من از اولش اصلا نداشتم. ولی یکی هم بود با من عمل کرده بود، هی عق میزد بنده خدا... هزینش ۱۴ تومان ش ...

شیرازی هستین شما

یا تهران

دفترچه ایرانیان هم قبول میشه

تو چن ماه وزنت پایین اومد

ببخشید سوال میپرسم زیاد

پای پس انجام دادین

شیرازی هستین شما یا تهران دفترچه ایرانیان هم قبول میشه تو چن ماه وزنت پایین اومد ببخشید سوال میپ ...

من تهران هستم.

والا نمیدونم چه دفترچه هاییه...

باید از خود بیمه بپرسید فکر کنم.

من تو حدود ۷، ۸ ماه فکر کنم تموم شد...

درست یادم نیست. ولی مطمئنم که بیشتر از یک سال نشد، و عمده ی کاهش وزن هم تو چند ماه اول بود.

من خوابگاه بودم، دوستام میگفتن میخوابی بلند میشی لاغر شدی، میری دستشویی میای لاغر شدی.

اشکال نداره سوال میکنی عزیزم.

من مینی بای پس شدم.

از بای پس درصد بیشتری داره. یعنی جذب رو دوبرابر کم میکنن، و حجم معده هم نصف بای پس میشه.

من تهران هستم. والا نمیدونم چه دفترچه هاییه... باید از خود بیمه بپرسید فکر کنم. من تو حدود ۷، ۸ م ...

الان چن وقته دقیق 

مشکلی نداری

من خودم الان رژیم میگیرم ۱۲ کیلو کم کردم حلقه هم خریدم بزنم ولی خانوادم راضی نیستن دو دلم کردن اخ میگن بعضیا زیر عمل میمیرن اینا

الان چن وقته دقیق  مشکلی نداری من خودم الان رژیم میگیرم ۱۲ کیلو کم کردم حلقه هم خریدم بزنم ول ...

ببین من اسفند ۹۳ عمل کردم.

نزدیک ۶ سال.

مشکلاتم رو گفتم.

یه مدت موهام ریزش داشت، یه بار ۳ سال پیش هی چشمام سیاهی میرفت بیجون میشدم...

هر روز تا آخر عمر باید مولتی ویتامین بخوریم...

ولی خب خوبیاشم گفتم دیگه...

میتونم راحت بلند شم، بشینم، دولا راست شم، راه برم، ورزش کنم، کارامو بکنم...

۱۰۰ بارم برگردم عقب بازم عمل میکنم.

شما چند کیلد اضافه داری؟؟؟

این همه کم کردی شاید بدون عمل بتونی به وزن ایده آلت برسی...

زیر عملم ببین عمله... بیهوشی داره...

هرر بیهوشی ای خطرناکه و ممکنه به هوش نیای...

و عملم که خب هست.

بالاخره با توجه به دکتر، ممکنه یه مشکلاتی رو بعدا برات به وجود بیاره، ممکنه همون موقع به وجود بیاره...

ریسک بیهوشی که همیشه هست، واسه خود عملم پیش دکتری برو که مرده نداشته باشه...

من پیش دکتر پازوکی عمل کردم، تا حالا هم چیزی نشنیدم ازش...

دوتا از اقوام پیش دکتر فکککر کنم جلالی بود عمل کردن، هردوشون لاغر شدن... اونی که اسلیو کرده بود هیچی نمیتونه بخوره. خییییلی کم. و خیلی مواد غذایی کمی...

اون یکی بای پس بود، یکی دوسال بعد، مشکل واسش پیش اومد همش بیمارستان بود و گفت اشتباه کردم عمل کردم. نمیدونم چه مشولی داشت، ولی خب مربوط به معده و روده بود و چند بار عمل شد

ولی هردوشون پیش یکنفر عمل کرده بودن.

ببین من اسفند ۹۳ عمل کردم. نزدیک ۶ سال. مشکلاتم رو گفتم. یه مدت موهام ریزش داشت، یه بار ۳ سال پیش ...

اره قبول دارم من حتی الانم که رژیم بیجون میشم و ریزش مو دارمم

بخاطر این خیلی دو دل هست.من شیراز هستم دادشم  تو بیمارستان کار میکنه میگ ریسک این عمل خیلی بالاست اینا هر چی بتونی وزنت با رژیم پایین بیاری بهتره من حداقل ۳۰ کیلو اضاف وزنه میگم سخته اینا

الان با اینکه ۱۲ کیلو کم کردی، علاوه بر این ۳۰ کیلو باید کم کنی؟؟؟

ببین خب اینو که نمیشه منکر شد...

بالاخره طبیعی وزن کم کنی بهتر از عمله...

ولی خب چیزی که من بهش رسیدم، اینه که اونجوری همیشه باید حواست جمع باشه، با سختی باید ورزش کنی و اینا..

ولی من خب هرچی دلم بخواد، هرچقدر که معدم جا داشته باشه میخورم...

تازه الان، بخاطر چاق شدن صورتم ۲ بسته شیرخشک خوردم، یکی دو کیلو اضافه کردم...

وگرنه خب از این نظر که راحتم و هرچی دلم بخواد میخورم خیلی خوبه خدایی

من ۸۵ کیلو ام و قدم ۱۶۰ خیلی دوست داریم این عمل انجام بدم  بنظرتون میتونم با رژیم کم کنم یا اضافه وزنم زیاده و باید عمل کنم و اینکه هزینه اش چقد میشه تقریبا ممنون میشم جواب بدین دوستان☺☺

من ۸۵ کیلو ام و قدم ۱۶۰ خیلی دوست داریم این عمل انجام بدم  بنظرتون میتونم با رژیم کم کنم یا اضا ...

اینکه میتونی کم کنی یا نه رو نمیدونم عزیزم.

بستگی به توان خودت داره...

هزینشم من اصصلا نمیدونم

اینکه میتونی کم کنی یا نه رو نمیدونم عزیزم. بستگی به توان خودت داره... هزینشم من اصصلا نمیدونم

عزیزم نمیدونم بازم این تایپیک رو میبینی یا نه اگه دیدی میشه بگی پیش کی عمل کردی راستش منم  bmi  بالای ۴۰ هستش الان یه سری کار ها رو کردم میخوام از شما راهنمایی بگیرم

عزیزم نمیدونم بازم این تایپیک رو میبینی یا نه اگه دیدی میشه بگی پیش کی عمل کردی راستش منم  bmi& ...

سلام عزیزم.

من پیش دکتر عبدالرضا پازوکی عمل کردم.