2777
2789
عنوان

چاقی و عمل بای پس معده

| مشاهده متن کامل بحث + 191661 بازدید | 484 پست
سلام روشنک جون. من توضیحاتتون راجب عمل رو تازه خوندم. تصمیم به عمل دارم. شما پیش چه دکتری عمل کردین. ...

سلام عزیزم.

من پیش دکتر پازوکی عمل کردم و به شدت راضی هستم.

تو رو خدا لایک نکنید.ممنون.
سلام عزيزم  من قراره تا اخر مهر باي پس بشم  وزنم ٩٠ و قدم ١٦٥ هستش چون ديابت دارم دكتر گ ...

سلام.

عزیزم ببخشید پیامت رو دیر دیدم...

بعد از عمل که هنوز نیمه بیهوش بودم، مامانم میگفت دکتر اومده بود تکونت میداد میگفت بلند شو راه برو...

من مثلا ۱۰ شب اومدم بخش، حدود ساعت ۳ نصفه شب، اینا دیگه بیدار شدم و شروع کردم راه رفتن...

یه درن(یا درم) اسمشو دقیق نمیدونم، تو یکی از سوراخام بود، که تا اون بود، درد داشتم... ولی اونو که درآورد، قشنگ عادی شدم... من همون روز درآورد و صبحشم مرخص شدم و با پاهای خودم معمولی اومدم بیرون...

ولی واسه بعضیا رو فرداش، بعضیا پس فردا، بعضیا هم یه هفته اون باید میموند... چون مال چرک و خونیه که باید خارج بشه.... مال من خب نداشت...

من ۲ روز بعد عمل تنها رفتم آرایشگاه، یک هفته بعد از عملم هم رفتم قم خوابگاه...

یعنی در این حد بدون درد و خوب و بدون مشکل بود.

ولی بازم میگم بعضیا بودن که میومدن مطب، یه هفته بود عمل کرده بودن، اون درنه هنوز تو یکی از سوراخاشون بود و درد داشتن...

ولی اونو دربیاری بچه که هیچی، سر کار نظافتی هم میتونی بری...(منظورم سختی کاره)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام . دوست عزیز من سه هفته هست عمل بای پس انجام دادم . اما غذا که میخورم دل درد دارم کسی هست که تجر ...

عزیزم من که خودم مشکل اینجوری نداشتم...

ولی کلا میگن بعد از عمل بخاطر اینکه شکم باز شده، هوا میره توش، باید خیلی راه بری...

شاید واسه اونه، شایدم دلایل دیگه داره.

نمیدونم من

سلام عزیزم من در حال حاضر 111کیلو ام و زندگی واقعا برام سخت شده نه میتونم بیرون برم نه با کسی رفت وآمد میکنم سه ساله دچار پرخوری عصبی شدم اولش بعد تولد پسرم بعدشم که به فاصله ی پنج ماه مادر و برادرمو از دست دادم تنها چیزیکه آرومم میکرد یه لیتر بستنی بود الان که بخودم اومدم از خودم از بی اراده گیم متنفر شدم همسرم قول داده ماه بعد بیمه تکمیلی برام بگیره متاسفانه بخاطر شغل همسرم بوشهرم و نزدیک ترین شهر بما شیرازه چربی خونم بالای پوتصده کلسترولم بالاس و بی ام ای بدنم بالای چهل تو مجردیم پنجاه دو سه کیلو بودم مربیگری داوری کنگ فو کیک بوکسینگ دارم ولی الان انواع اقسام بیماری هارو دارم میشه درخواست دوستی مو قبول کنی و تو این زمینه راهنماییم کنی ممنون میشم 

عزيزم من بين عمل اسليو و باي پس د بر سر دوراهي ماندم خوشحال ميشوم نظر شما را بدانم 

والا من که تخصصی ندارم...

ولی خودم باشم فقط بای پس میکنم...

ولی بازم نظر دکتر مهمه

رروشنك جون ممنون كه پاسخ ميدهي  من شنيدم در بايپس  خيلي از نظر بدني أسيب ميبينيم   &n ...

چند سالته مگه؟؟؟

ببین آخه نوع عمل که ربطی به پوست صورت نداره...

مهم اینه که چقدر لاغر بشی...

چه با اسلیو، چه با بای پس، چه مینی بای پس، اگر مثلا ۵۰ کیلو وزن کم کنی به یه اندازه پوستت شل میشه...

ربطی به عمل نداره...

بخاطر لاغریه، که خب راه گریزی هم نداره...

ولی احتمالا باید کرم های سفت کننده و اینا باشه...

من خبر ندارم... ولی میدونم شل شدن مال لاغریه، نه واسه عمل...

خودمم موستم شل شده...

هم صورتم، هم رون و بازو و شکمم...

ولی خب ۲۰ سالم بود عمل کردم، دیگه به این فکرا نبودم...