2777
2789
عنوان

خانومایی که تو بارداری به خاطر تهوع سرم میزدین یه لحظه میاین

| مشاهده متن کامل بحث + 40846 بازدید | 31 پست
من هفته ای دو سه بار میرفتم زیر سرم فقط هم امپول دمیترون اونم برای چند ساعت ارومم میکرد. سرم باعث می ...

اها مرسی...

کی خوب شدی؟ من هفته ۱۳ چند روزه خیلی بدترم انگار

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم

برات دعا میکنم چون درک میکنم چقدر سخته

من ویار شدید داشتم

وقتی شروع شد تا سه هفته فقط و فقط و فقط موز و نون خشک میخوردم بی هیچ قطره اب و غذایی

بعدش سرم هام شروع شد که هرشب میزدم (بازم مایعات نمیخوردم فقط کباب چنجه و نون خشک و موز و سیب) ضرری نداره سرم که بخوای دیر به دیر بزنی راحت بزن هروقت کم اوردی سودش بیشتره وقتی نمیتونی غذا بخوری

تا سه هفته هرشب سرم زدم بعدش شد هفته ای دو بار (ببین اگر ازمایش خونت مثل من عالیه و کمبود نداری نیاز به تقویت نیست ... صبر کن تا غذا خور شی ، اما اگر ازمایشت خوب نیست به دکترت بگو ب کمپلکس یا نوروبیون و ... برات بنویسه که البته اونم هفته ای دوبار کافیه)

و قرص بسیار قوی تهوع میخوردم (دمیترون نه هاا یه چیز دیگه اسمش یادم نیست)

هفته ی 14 بودم که از استفراغ زیاد خونریزی معده کردم و اندوسکوپی و ...

خلاصه کلا داروهام عوض شد

ولی خداروشکر خیلی بهترم

برخلاف تفکر عام سرم فقط برای از دست دادن غذا نیست بلکه غذای خون هستش (من توو خانواده ی پزشک زندگی میکنم از خودم نمیگم)

سعی کن مایعاتو کم کنی و ویتامین ب دار هارو زیاد بخوری

تنها نشو ... البته منم تنها بودم اما سعیتو بکن

به حاملگی فکر نکن و حسسسابی کتاب بخون و سرگرم باشه

سرتو توو گوشی نکن زیاد خودش تهوع اوره

سلام اگر نی نی توو دلت نمیاد تاپیک منتظرای نی نی منو بخون!اگر دنبال روابط خوب با پدر و مادر خودت و پدر مادر همسرتی معجزه رو بخون!اگر با شوهرت فسقل مشکل داری معرفی و پایان دعوا ها رو بخون و هر سوالی داشتی من در خدمتم!اگر ویار و بارداری خستت کرده ویار من رو بخون!و ...ویژگی خاص نی نی سایت رو حتما بخون
منم از شش داشتم تا الان که هر روز بدتر میشم جای بهتر شدن😭😭😭

وااااي پس بدبختم

من دميترون هم نخوردم گذاشتم وقتي نشد تحمل كنم اخه ميترسم ضرر داشته باشه واقعا حال بدئه من قبلنا كي ميگفت باورم نميشد به اين بدي باشه

قشنگترينم ،اميد زندگيم همه كسمممم پسرممم داره مياد😍
اها مرسی... کی خوب شدی؟ من هفته ۱۳ چند روزه خیلی بدترم انگار

عزیزم من الان تو چهار ماهم اما هنوز روبراه نشدم ولی دیگه انقدر هم حالم بد نمیشه که سرم بزنم

ارزش ندارد که آدمی برای مبارزه کردن با کوتَه فکران، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آن‌ها هیچ ارزشی ندارد.   میکل_آنژ
وااااي پس بدبختم من دميترون هم نخوردم گذاشتم وقتي نشد تحمل كنم اخه ميترسم ضرر داشته باشه واقعا حال ...

عزیزم نگران نباش فرق میکنه بدنا ایشالا زود تموم شه این روزات...

بمیرم..... خیییییییلی اذیت شدی که...😓😓 الان بهتری؟؟

خدانکنه عزیزم

آره .... دخترم صالح باشه فدایی سرش

آره الحمدلله غذا میخورم

همه ی ویاری هارو دعا میکنم

سلام اگر نی نی توو دلت نمیاد تاپیک منتظرای نی نی منو بخون!اگر دنبال روابط خوب با پدر و مادر خودت و پدر مادر همسرتی معجزه رو بخون!اگر با شوهرت فسقل مشکل داری معرفی و پایان دعوا ها رو بخون و هر سوالی داشتی من در خدمتم!اگر ویار و بارداری خستت کرده ویار من رو بخون!و ...ویژگی خاص نی نی سایت رو حتما بخون

خیلی سخته من الان که توماه هفتمم بعضی وقتادوباره حالم بدمیشه.ولی باهمه ی سختیاش مادرشدن شیرین ترین لذت دنیاست.همه ی این سختیها میگذره .چشم روهم بزاری تموم میشه ومیای اینجاتاپیک میزنید که بچم خیلی شیطونه ازدستش دیوونه شدم چیکارش کنم.❤️❤️❤️❤️

سلام من تو هفته یازدهم بارداری هستم زرد آب بالا ميارم و نمیتونم چیزی بخورم بنظرتون سرم بزنم بهتر میش ...

سلام عزیزم هر کاری میکنی با تجویز پزشکت باشه،منم همینطور هستم هر دوروز دارم سرم میزنم،زندگیم مختل شده،

هرچند خیلی گذشته ولی میخوام نسخه دکترخودمو بگم که یک شبه از استفراغ شدیددددد بارداری نجاتم داد...در حد بستری شدن بودم.یه سرمنوشت و ۱۰تا آمپول ب کمپلکس داخل سرم و یه آمپول پنتو پرازول داخل سرم و یه امپول پرومیت  عضلانی.خدا شاهده که بعد از سرم انقد حالم بهتر شد که از فردا صبحش راحت آب و غذا میخورم

خدایا به تو توکل کردم...عزیزانم را از همه بدی ها دور نگه دار....