2777
2789
مباركه عزيزم  كدوم سونو رفتي ؟ تو غربالگري اول جنسيت و بهت گفته بود؟ دعا كن منم پسر دار شم ...

ممنون من شهرستان هستم تو ان تی گفت به پهلو هست مشخص نبود.انشالله شما یه پسر سالم خدا بهتون بده

ربی لا تذرنی فردا وانت خیرو الوارثین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برام فرقی نداشت اخه بعد از پنج سال ناباروری به لطف خدا باردار شدم.برام دعا کنید سالم بیاد بغلم

الحمدلله شکر خدا که مادر شدی الهی که سالم بیاد بغلت برای منم دعا کن

خدایا هزاااااران بار شکرت خودت محافظمون باش اللهم صل علی محمد و آل محمد
بسلامتی خدا حفظش کنه گل پسرو میشه بگی مشکلت چی بود ؟منم هفت ساله  منتظرم  😢

خیلی درمان کردم دکترا میگفتن تنبلی تخمدان داری.آخرش فهمیدم شوهرم واریکسل داره عمل کرد به لطف خدا باردار شدم.انشاالله همه منتظرا نی نی دار بشن شما به زودی خبر بارداری بزاری

ربی لا تذرنی فردا وانت خیرو الوارثین

مبارکه استاتر ایشالا سالم بیاد بغلت.میگم 18هفته مگه نمیشه4ماه؟خب مگه تو 3ماهگی با سونو نمیگن جنسیتو؟؟

دوستای عزیزم پیج هنری منو ببینید پر از دیوارکوب ها و تزیینات سفالی،استند اسم و گیفت های تولد ،دندونی و... به سفارش و سلیقه شما😍gallery_sheabooooo  تخیف ویژه برای دوستای نی نی سایتیم
خیلی درمان کردم دکترا میگفتن تنبلی تخمدان داری.آخرش فهمیدم شوهرم واریکسل داره عمل کرد به لطف خدا بار ...

فدااات دقیقا ما هم مشکل مون مثل شماست من تنبلی و شوهرم واریکوسل عمل کرده . .از ته دلت دعام کن خواهش میکنم  🙏

بلاخره منم بعد هفت سال مامان شدم.خدایا خودت نی نیمو  حفظ کن صحیح و سالم بیاد بغلم ..ان  شاءالله  روزی همه منتظرا....منتظرا ناامید نباشید فقط من یک درصد هم فکر نمیکردم باردار بشم ولی بلطف خدا شدم😍❤