2777
2789
عنوان

بین المللی

374 بازدید | 22 پست

آخرین اخبار از بازگشایی اینترنت بینالملل در ایران

🔹خبرگزاری فارس:

🔹حذف محدودیتهای اینترنت بینالملل از بعدازظهر روز پنجشنبه در استانهای اصفهان و فارس آغاز شده و این روند بهتدریج در تمامی استانها اجرایی خواهد شد.

🔹همچنین از هفته گذشته، محدودیتهای اعمالشده بر پلتفرمهای داخلی بهطور کامل برداشته شده و طی چند روز اخیر نیز دسترسی به برخی سایتهای کاربردی، از جمله سرویسهای هوش مصنوعی و موتور جستوجوی گوگل، برای عموم کاربران فراهم شده است.

🔹پیگیریهای فارس حاکی است محدودیت پلتفرمهایی که پیش از این نیز بودهاند، همچنان پابرجا خواهد ماند.

🔹اخبار و اطلاعات مخابرهشده به فارس نشان میدهد در صورت عدم بروز اختلال در روند فنی بازگشایی، اینترنت بینالملل تا ۲۴ ساعت آینده در تمامی استانهای کشور بهطور کامل متصل خواهد شد.

🔹گفتنی است از شامگاه پنجشنبه ۱۸ دیماه، اینترنت در پی حملۀ سازماندهیشدۀ هستههای آشوب به مراکزی از جمله کلانتریها، فرمانداریها، استانداریها، شهرداریها و سایر اماکن دولتی و نظامی قطع شد./فارس

🌐 khabarmohem.ir

✅ @Khabar_Fouri

جبر جغرافیا حقیقته محضه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من ک هنو قطعم

سخت است سر شب رمضان باشد و ناگاه چون صبح شود، ماه محرم شده باشد🖤(رهبر شهیدم) نفس ۷ سال نود هستم که کاربری چهارده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد(کاربری دست دو شخص است)

من که به وعده ی اینا امیدی ندارم

میشه برام یه صلوات بفرستی؟ ممنونم :)♥️..خاک تو سر اون آقایی که به من درخواست دوستی بده ✊🏻😐 بسه دیگه من خسته شدم از بس ردت کردم تو خسته نشدی؟ این استمرار رو جای دیگهی زندگیت داشتی الان اینجا نبودی!