2777
2789

من اصلا نفهمیدم چجوری جراحیش کردن برام، نهفته افقی هم بود

اصلا نگرانش نباش

بخیه اش هم چیز مهمی نیست ده روز بعد میری راحت تو دودقیقه میکشه برات، تو این ده روز هم چندان حسش نمیکنی

اومدنت به نی نی سایت با خودته رفتنت با خدا! 😂 💍 N 💍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم نگران نباش حین کار اصلا اذیت نمیشی بیحسی براتون تزریق میکنن

بخیه رو هم که اصلا نفهمی درد شو

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤
ن درد نداره بی حسی میزنه منم جراحی کردم ۲۵ روزه فکنم بخیه ها رو باید برم بکشمالبته بجز دندون عقل دوت ...

چه خبره بیستو پنج روز نگه داشتی

ده روز بعد باید میرفتی بکشن برات

ن درد نداره بی حسی میزنه منم جراحی کردم ۲۵ روزه فکنم بخیه ها رو باید برم بکشمالبته بجز دندون عقل دوت ...

خواریزی چطور؟

مامانم انجام داد شب بود تا صبح خونریزی داشت با وجود بخیه.اصلا سرش رو صاف می گرفت یعنی می نشست خونریزی شدت می گرفت

عزیزم نگران نباش حین کار اصلا اذیت نمیشی بیحسی براتون تزریق میکنن بخیه رو هم که اصلا نفهمی درد شو

خدا کنه

استرس دارم شدید

فردا آخرین امتحانمو بدم بعد برم به استقبال جراحی دندون!!!!!!

خواریزی چطور؟مامانم انجام داد شب بود تا صبح خونریزی داشت با وجود بخیه.اصلا سرش رو صاف می گرفت یعنی م ...

ن گلم دو س ساعتی بود ولی خیلی کم

چیزای خنک باید بخوری

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

خدا کنهاسترس دارم شدیدفردا آخرین امتحانمو بدم بعد برم به استقبال جراحی دندون!!!!!!

نگران نباش عزیزم راحت میگذره

همسرم دندون پزشکه اگه بعدش هم سوالی داشتی به پزشکت دسترسی نداشتی از من بپرس از همسرم میپرسم جواب شو بهت میگم

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤
چه خبره بیستو پنج روز نگه داشتیده روز بعد باید میرفتی بکشن برات

😐۸ ملیون ب دندون پزشک باید بدم دستم خالیه

🤣🤣😂😂تو این هفته ببینم ۳ تومن میتونم جم کنم بدم

😐۸ ملیون ب دندون پزشک باید بدم دستم خالیه 🤣🤣😂😂تو این هفته ببینم ۳ تومن میتونم جم کنم بدم

آهااان یعنی جراحی کرده گفته برو سر کشیدن بخیه ها بیا پولشو بده؟

آهااان یعنی جراحی کرده گفته برو سر کشیدن بخیه ها بیا پولشو بده؟

من از شهریور رفتم دندون پزشکی عصب کشی روکش کشیدن خلاصه دارم هی هزینه میدم هر دفه ۴ تومن ۲ تومن ۵ تومن کشیدم ..هنوز ۳ چهار تا دیگه دارم بکشم ..کار داره

آخه من دندون اضافه هم داشتم اون پشت بعضیاش ک ریشه پوسیده ..خلاصه🤣😂تا سالی دیگه کار دارع ایمپلنت میخام کنم