mosafa74 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 92 عنوان پس فردا نوبت دارم دندون عقل رو بکشم 108 بازدید | 21 پست دکتر گفت جراحی می خواد.چطوریه؟خونریزی زیاد داره؟دکتر گفت یه بخیه ضربدری نیاز داره برای کاهش خونریزی!!!استرس دارم 1404/11/04 | 12:31 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هایده۹۹۱۳ عضویت: 1402/12/11 تعداد پست: 16760 ن درد نداره بی حسی میزنه منم جراحی کردم ۲۵ روزه فکنم بخیه ها رو باید برم بکشمالبته بجز دندون عقل دوتا دیگه کنارش بود اونام در نمیومد کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲
kimpalik عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 5658 من اصلا نفهمیدم چجوری جراحیش کردن برام، نهفته افقی هم بوداصلا نگرانش نباشبخیه اش هم چیز مهمی نیست ده روز بعد میری راحت تو دودقیقه میکشه برات، تو این ده روز هم چندان حسش نمیکنی اومدنت به نی نی سایت با خودته رفتنت با خدا! 😂 💍 N 💍
niloofar_27 عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 22362 عزیزم نگران نباش حین کار اصلا اذیت نمیشی بیحسی براتون تزریق میکنن بخیه رو هم که اصلا نفهمی درد شو خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤
kimpalik عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 5658 ن درد نداره بی حسی میزنه منم جراحی کردم ۲۵ روزه فکنم بخیه ها رو باید برم بکشمالبته بجز دندون عقل دوت ... چه خبره بیستو پنج روز نگه داشتیده روز بعد باید میرفتی بکشن برات اومدنت به نی نی سایت با خودته رفتنت با خدا! 😂 💍 N 💍
mosafa74 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 92 ن درد نداره بی حسی میزنه منم جراحی کردم ۲۵ روزه فکنم بخیه ها رو باید برم بکشمالبته بجز دندون عقل دوت ... خواریزی چطور؟مامانم انجام داد شب بود تا صبح خونریزی داشت با وجود بخیه.اصلا سرش رو صاف می گرفت یعنی می نشست خونریزی شدت می گرفت
mosafa74 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 92 شما از قبل انتی بیوتیک خوردید؟دکتر گفت ۲۴ ساعت قبل بخور۲ ساعت قبل هم پروفن بخورگفت دندونت بزرگه حفره ی بزرگی ایجاد میشه
mosafa74 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 92 عزیزم نگران نباش حین کار اصلا اذیت نمیشی بیحسی براتون تزریق میکنن بخیه رو هم که اصلا نفهمی درد شو خدا کنهاسترس دارم شدیدفردا آخرین امتحانمو بدم بعد برم به استقبال جراحی دندون!!!!!!
هایده۹۹۱۳ عضویت: 1402/12/11 تعداد پست: 16760 خواریزی چطور؟مامانم انجام داد شب بود تا صبح خونریزی داشت با وجود بخیه.اصلا سرش رو صاف می گرفت یعنی م ... ن گلم دو س ساعتی بود ولی خیلی کم چیزای خنک باید بخوری کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲
niloofar_27 عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 22362 خدا کنهاسترس دارم شدیدفردا آخرین امتحانمو بدم بعد برم به استقبال جراحی دندون!!!!!! نگران نباش عزیزم راحت میگذرههمسرم دندون پزشکه اگه بعدش هم سوالی داشتی به پزشکت دسترسی نداشتی از من بپرس از همسرم میپرسم جواب شو بهت میگم خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤
mosafa74 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 92 ممنون با حرفاتون استرسم کمتر شد....دعا کنید بخیر بگذره
mosafa74 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 92 نگران نباش عزیزم راحت میگذرههمسرم دندون پزشکه اگه بعدش هم سوالی داشتی به پزشکت دسترسی نداشتی از من ب ... ممنونم لطف می کنی
هایده۹۹۱۳ عضویت: 1402/12/11 تعداد پست: 16760 چه خبره بیستو پنج روز نگه داشتیده روز بعد باید میرفتی بکشن برات 😐۸ ملیون ب دندون پزشک باید بدم دستم خالیه 🤣🤣😂😂تو این هفته ببینم ۳ تومن میتونم جم کنم بدم کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲
kimpalik عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 5658 😐۸ ملیون ب دندون پزشک باید بدم دستم خالیه 🤣🤣😂😂تو این هفته ببینم ۳ تومن میتونم جم کنم بدم آهااان یعنی جراحی کرده گفته برو سر کشیدن بخیه ها بیا پولشو بده؟ اومدنت به نی نی سایت با خودته رفتنت با خدا! 😂 💍 N 💍
هایده۹۹۱۳ عضویت: 1402/12/11 تعداد پست: 16760 آهااان یعنی جراحی کرده گفته برو سر کشیدن بخیه ها بیا پولشو بده؟ من از شهریور رفتم دندون پزشکی عصب کشی روکش کشیدن خلاصه دارم هی هزینه میدم هر دفه ۴ تومن ۲ تومن ۵ تومن کشیدم ..هنوز ۳ چهار تا دیگه دارم بکشم ..کار دارهآخه من دندون اضافه هم داشتم اون پشت بعضیاش ک ریشه پوسیده ..خلاصه🤣😂تا سالی دیگه کار دارع ایمپلنت میخام کنم کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲