2777
2789
خوشا ب سعادت اونایی که روزه میگیرن التماس دعا.

شما هم شریک ثواب شونید

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دوس دارم.روزه بگیرم ولی پسرمو شیر میدم وقتایی که چیزی نخورم یک قطره ام شیر ندارم نمیدونم باید چی ...

بعدا قضاشوبگیرعزیزم

زن باشی یا مرد فرقی نمیکند مرگ تمامت میکند انسان باش تاجاودانه شوی😍😍😍😍

سوالم اینه روزه میگیرین لاغرم میشین

من فقط نظرمو به استارتر میدم کسی نیاد جوش بزنه چون اصلاجوابشو نمیدم 😂😁اگر به دنبال عیب هستی از آینه استفاده کن نه ذره بین🤣دیگه روانشناسی جواب نمیده باید جانور شناس باشی تا بعضیارو بشناسی. 😁😂🤣😂🤣😂😁😁😁
خواهرمن تا بچه ات غذاخور نشده اصلا واجب نیست به شما بازهم از مرجعت سوال کن

اره اگه مطمینه شیرش کم میشه بچه اش گشنه میمونه نبایدبگیره اینم خودش بایدتشخیص بده نه کس دیگه ای

اما ما هیچ خریدی نکردیم برا ماه رمضون چیزی تو خونه نداریم حتی برنجمونم تموم شده😔

فقط 28 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️ 

اما ما هیچ خریدی نکردیم برا ماه رمضون چیزی تو خونه نداریم حتی برنجمونم تموم شده😔

ان شاالله یه پولی دستتون میاد میرید ماه رمضون خیروبرکته

چرا؟؟

پول نداریم فعلا تا حقوقمون باید صبر کنیم

فقط 28 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️