2821
2789
عنوان

امتحان مجازی

72 بازدید | 12 پست

امتحان مجازی خیلی سخت بود، وقتش هم کم، واقعا استادا چرا اینقدر سخت می گیرند یعنی باید برای مجازی دو برابر درس بخوانم، از شانس بدم دانشگاه دولتی هم مجازی شد

من که نمی تونم سئوال سخت و مفهومی تقلب کنم، نمره ام کمتر از حضوری میشه الان یک امتحان دارم انگار نخوانده بودم حالم بده

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بابا اونقدر سخت بود من هی نمی تونستم تقلب کنم

دقیقا ما درسای تخصصیمون مثلا یک سوال نصف یه برگه امتحانی بود بعد ۶ تا سوال میداد ۱ ساعت وقت دیگه تا بنویسی تا تقلب کنی تا تو سایت دانشگاه اپلود کنی سایتم هعی گیر میکرد اوففف ده سال پیر میشدیم 😂😂

تازه بعضی موقع ها که هیچی نمیخوندیم وایمیستادیم تا خرخونای کلاس بنویسن اونا هم بعضی اوقات بدجنسی میکردن نمیفرستادن چیزایی که مینوشتنو اصلا یه وضعی 😂😂

دقیقا ما درسای تخصصیمون مثلا یک سوال نصف یه برگه امتحانی بود بعد ۶ تا سوال میداد ۱ ساعت وقت دیگه تا ...

بخدا خوب هم بخوانم نمره ام از حضوری کمتر میشه ( مثلا خوانده بودم)

تو حضوری چانه میزدی یک ۵ دقیقه بیشتر می نشستی

سئوال ها باز منصفانه تر بود الان همش سخت

وقتش هم کمه، سایت هم خراب

تستی بود میگفت یک دقیقه اخه مسئله من چطور سریع حل کنم برخی هاشو دادم هوش مصنوعی اونم ایرانی معلوم نیست چه کار کرده

عیب نداره دگ کاری ک شده حرص نخور

می ترسم همش اینجوری بشه مثلا شاگرد زرنگ بودم

باز دانشگاه آزاد آزمون مجازی اش راحت تره،برگه می فرستی، این نمیشه به سئوال قبلی هم برگردم، هرچند اونم خواهرم ریاضی داشت، حواسش به وقت نبود خراب شد، کلا مجازی بده

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز