2777
2789
عنوان

کیا قبلا با خانواده شوهر تو یه ساختمون بودن الان جدا شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1741 بازدید | 32 پست

خونه مادرشوهرم چقدر لاغر شدم تا الان که الانه چاق نشدم تف بهشون😖 

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
ساختمون غریبه ادم نمیترسه تو ستارخان میخواییم بگیریم

وووا تازه امنیتیش بیشتره برو زندگی کن والا

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیتونی راحت حرف بزنی یامیان دخالت میکنن..

نمیتونی هرجامیخای بری بدون اینکه بفهمن!

شایدادم بخادمهمون دعوت کنه کسی نفهمه..یابخادبره بیرون کسی نفهمه..

یاچندروزبی حال باشه بشینه تدوخونش..ولی میان سراغت ک پیدات نیس!

یاتوقع میکنن فلانی اومده توام بیا!...

من یکسال توی خونه پدرشوهرم زندگی کردم خیلی مسخره ست هیچ اختیاری ازخودت نداری،یکسالم هست خونه جداگرفتیم ولی شوهرم دل ازخونه باباش نمیکنه منم نمیزاره خونه خودم باشم ب بهانه اینکه بارداری واونجاتنهایی،ولی تنهایی خونه خودم آرامش بیشتری دارم...اینجاخیلی معذبم

یه ترس و استرس دارم هم خیلی خوشحالم 

من سه سال با مادرشوهرم تو یه اپارتمان بودیم از عید جدا شدم خیلللللی عالیه

بیمــــــــــار خنـــــــــــده های تو ام بیشـــــــــــــــــــــتر بخـــــــــــــند

ساختمون غریبه ادم نمیترسه تو ستارخان میخواییم بگیریم

ساختمون غریبی؟؟  منو چی میگی تو یه شهر غریبم دارم قشنگ زندگی میکنم چیه تو یه ساختمونی باشون پاشو برو 

خدا نکنه در ب در باشی عزیزم این حرفا چیه؛ناراحت شدم

شوخی کردم

برای خودت یک دایره اعتماد درست کن.آنهایی که مهم هستند را بگذار درون دایره، کم اهمیت ترها را روی خط و باقی را بیرون از این دایره فرضی تصور کن. هر وقت کسی حرفی به تو زد که خاطرت رنجید ببین کجای دایره ات هستند؟؟ چرا بگذاریم آدمهای کم اهمیت زندگیمان ، ما را نارحت کنند حتی برای ثانیه ای!؟ یادمان باشد وقتی دیگران بدانند که نمیتوانند ناراحتتان کنند، دیگر تلاشی هم برای ناراحت کردن شما نمی کنند.این راز آرامش است