2777
2789
عنوان

سرماخوردگی نوزاد یک ماهه

153 بازدید | 9 پست

سلام تب نداره بچم سرفه و عطسه نداره به طور طبیعی اگرم باشه ولی بینیش خیلی گرفتس قشنگ وقتی نفس میکشه معلومه همه میگن متخصص نبر بیخوده فقط اسپری بینی میده نمیدونم چیکارکنم کسی اسم اسپری روبلد نیست یادرمان خونگی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بخشید ولی درمان خونگی چیه اخه بچه ی ماهشه پاشو ببرش دکتر ب حرف اینای ک میگن درمان خونگی گوش نده

فقط 5 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

اسی چندوقت پیش ی بچه ی ۸ ماهه بر اثر دادن دارو گیاهی اونم مادربزرگش بهش داده ای سیو بستری شده اینو گفتم یکم بترسی و ب حرف این زنا گوش ندی و ببری دکتر

فقط 5 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

اصلا این سرماخوردگی نیست ..نوزاد به خاطر اروغ و برگشت شیر ..بینیش کیپ میشه ..این مشکل اکثریته ..همون قطره یا اسپری نرمال سالین رو بریز بعد که نرم شد با پوآر بکش بیرون

نوزاد یه ماهه بعید سرماخورده باشه

قدیمیا شیر خودشونو که میدادن آخرش دو قطره از شیر میریختن تو بینی بچه که نرم شه ..خارج شه ..الان که قطره نرمال سالین میدن

این همه ای که میگن دکتر نبر...خدای نکرده ، اگه ناخن دست نوزادت کج بشه..میگن تو مادر خوبی نبودی..بچه داری بلد نبودی، آخه بچه یه ماهه رو مگه میشه با حرف مردم اداره کرد؟

سنش حساسه..

حالا خود دانی

یه صلوات برای حل مشکلم میفرستی