2777
2789
عنوان

سرگیجه

398 بازدید | 16 پست

من 3 4 روزه یهو سرم گیج میره و چشام سیاهی میره

جوری که مثلا سرم و یکم تکون اینا بدم میوفتم کلا

کسی میدونه علتش چیه ؟

روز های آینده قطعا بهترین روز ها هستند  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهونه نیارین نزدیک ماه رمضون😘😂

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

رفتم دکتر گفت کم خونی قرص آهن داد،اخه ریزش مو هم گرفتم،گفت حال بد،خلقم تنگ،بین دو کتفم میگیره،گفت این چند روز ناراحت و عصبی نشدی گفتم اتفاقا شدم،گفت مشکلت روحی و عصبی و گذراس،واسه سرگیجه قرص داد گفت روزانه نصفشو بخور،قرص روغن ماهی داد،یه ورق لرامبخش و یه امپول واسه ریزش مو یه امپول تقویتی داد

پیر شدن دقیقا از جایی شروع میشه که شب ها به جای رویاپردازی برای آینده،با خاطرات گذشته به خواب میری
عزیزم منم همین مشکل رو دارم و 3،4 روزه اینطوی شدم

واقعاااا؟

من یهو صبح پاشدم شروع شد هرچی فک میکنم دلیل پیدا نمیکنم

واقعاااا؟ من یهو صبح پاشدم شروع شد هرچی فک میکنم دلیل پیدا نمیکنم

من یه 24 ساعت هیچی نخوردم،تو همین موقع هم یکی دعوام شد،بدتر حالم بد و سرگیجه هام شزکع شد،گفت شاید از گشنگی 24 ساعته بوده،ولی بعد چند روز بدتر شد

پیر شدن دقیقا از جایی شروع میشه که شب ها به جای رویاپردازی برای آینده،با خاطرات گذشته به خواب میری
 از این زاویه نگاه نگرده بودم

😘

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
یه وقت مشکل بالا یا پایین رفتن فشار ک نداری؟اخه من ندارم

من فشارم و قند خونم در کل پایین اما واسه اون باشه که 3 4 روز طول نمیکشههههه هرکارم واسه قند و فشار بود انجام دادم فرق نکرد