2777
2789

خواهر شوهری دارم تقریبا یکسال ازمن بزرگتره جدا شده پیش مادرشوهرمه خیلی با من دعوا میکرد وحسودی هروقت با شوهرم بحث میکنم اونم دخالت میکرد ب من حرف میزد حتی چندبارم گفت منتظرم دادششم بفهمه انتخابش اشتباهه همیشه میگه به شوهرم حقنداری بچه داری بشید و.. چند روز بعد نامزدی افتاد مریض نمیدانم حکمت چیه بعد عروسی دوباره افتاد مریض الان ۲ روز فهمیده من باردارم سکوت کرد امشب افتاده مریضی چند بار زنگ زدم به شوهرم رد تماس میزد بعد پیام داد خواهر مریض شده آوردیمش بیمارستان آخه چرا اینکارو میکنه انقدر به من استرس وارد میکنه گناه من چیه

خدایا تمام امیدم تویی ناامیدم نکن جز تو تکیه گاهی ندارم مواظب من نی نیم باش . خدایا مواظب همه باش ازدواج دومم هست خیلی سختی کشیدم دوستان دعا کنید همسرم شغل خوبی پیدا کنه خونه بگیره اخلاقش خوب بشه به حرف خانوادش ودخالتاشون گوش نده آدم بشه عاقبت بخیر خوشبخت بشیم ان شاء الله همگی حاجت روا بشید میشه برای سلامتی تمام مادرای باردار ونی نی هاشون و در آخر من نی نی کوچلوم صلوات بفرستید🤲🏻🤲🏻🫶🏼

حتما ناراحتی اعصاب داره حرص میخوره مریض میشه

آقای سعدی چطوری یه عالم دردِ دوری و لانگ دیستنس رو تو این یه بیت جا دادی؟در طالع من نیست که نزدیک تو باشم می‌گویمت از دور دعا، گر برسانند.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بسپارش بخدا

بخدا عزیزم الان خیلی ناراحتم باردارم استرس برام سمه

خدایا تمام امیدم تویی ناامیدم نکن جز تو تکیه گاهی ندارم مواظب من نی نیم باش . خدایا مواظب همه باش ازدواج دومم هست خیلی سختی کشیدم دوستان دعا کنید همسرم شغل خوبی پیدا کنه خونه بگیره اخلاقش خوب بشه به حرف خانوادش ودخالتاشون گوش نده آدم بشه عاقبت بخیر خوشبخت بشیم ان شاء الله همگی حاجت روا بشید میشه برای سلامتی تمام مادرای باردار ونی نی هاشون و در آخر من نی نی کوچلوم صلوات بفرستید🤲🏻🤲🏻🫶🏼

حتما ناراحتی اعصاب داره حرص میخوره مریض میشه

خیلیم حسوده عزیزم اعصابشم سریع خراب میشه