2777
2789
عنوان

شیشه شیر،خاهشا بیاین بچه ها

1319 بازدید | 12 پست

سلام خانما امروز شیشه شیر ارتودنسی ضدنفخ برا دخترم  خریدم ازسرش شیر چکه میکنه،ی سوراخ داره برا جریان هوا از همون شیر چکه میکنه،کسی میدونه چرا وباید چجور درستش کنم؟؟

میشه برای بهتر شدن زندگیم یه صلوات بفرستین  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا خوب جا ننداختی سر شیشه رو من ووی داشتم برای پسرم اصلا شیر نمیریخت از کناراش

بزرگترین ازمون ایمان زمانیست که انچه میخواهید رابدست نمی اورید .با این حال قادرید بگویید     خدایا شکرت  
احتمالا خوب جا ننداختی سر شیشه رو من ووی داشتم برای پسرم اصلا شیر نمیریخت از کناراش

نه عزیزم. چند دففعه باز وبستش کردم ولی سوراخ داره،از اون سوراخه شیر میریزه،عجیبه برام چرا کنارش سوراخ داره

خب عزیزم اون سوراخ باید به سمت بالا باشه که هوا بره داخلش... اگه موقع شیر خوردن اون سوراخ به سمت بال ...

موقع شیر خوردن ب بالا وپایین وکنار چرخوندم ولی وقتتی شیشه پراز شیره میریزه 

میدونم کناره هاش سوراخه دو طرفش نباید شیر بریزه 

به نظرم ببر جایی گه خریدی نشون بده

مارک خوبیه 

ارتودنسیه فقط اونا این سوراخ رو دارن

بزرگترین ازمون ایمان زمانیست که انچه میخواهید رابدست نمی اورید .با این حال قادرید بگویید     خدایا شکرت  

فکر نکنم بشه کاریش کرد من چندین دفعه پیش اومده از این شیشه ها گرفتم آخرشم انداختمش دور

شیشه شیر چیکو و اونت هم برای جریان هوا یه سوراخ بغلش داره ولی اصلا ازش شیر چیکه نمیکنه

درسته یکم گرونه ولی دیگه خیالت راحته

چند دفعه شیشه ارزون تر گرفتم انگار پولامو ریختم دور

دخترم شیشه چیکو داشت یکسال ازش استفاده کرد

بعد یه جای خونه انداخته بود پیداش نمیکردم چند روز شیر توش مونده بود کپک زده بود بو میداد دیگه براش شیشه جدید گرفتم از معمولیا، چهار تا گرفتم و دو روزه انداختم دور

الانم که دوتا اونت گرفتم واسه دوتا بچه هام عالیه چند ماهه دارن استفاده میکنن

خدایا شکرت
فکر نکنم بشه کاریش کرد من چندین دفعه پیش اومده از این شیشه ها گرفتم آخرشم انداختمش دور شیشه شیر چیک ...

اینم 30تومن خریدم

اینم 30تومن خریدم

یکم دیگه پول میذاشتی اونت یا چیکو میگرفتی

به خدا من اینقدر از این پولا دور ریختم و زورم اومد واسه همین میگم بهت

یه شیشه وقتی دخترم مک میزد پستونکش بهم میچسپید، یکی از اطرافش چیکه میکرد . دخترمم عصبی میشد گریه میکرد مینداخت کنار

شیشه اونت حدودا پنج شش ماه پیش دوتا گرفتم ۱۲۰ 

الان نمیدونم چجوریه قیمتش 

ولی واقعا عالیه، دیگه مطمئنم نیاز به شیشه عوض کردن پیدا نمیکنم

خدایا شکرت