2777
2789
عنوان

چت جی بی تی

122 بازدید | 17 پست

دوستان من چت جی بی تیم کار نمیکنه، ممکنه این سوالمو ازش بپرسید. دعاتون میکنم

چرا پلی لاین که در اتوکد ترسیم کردم، به حالت دو خطی هست و هرکار میکنم به حالت ساده بشه، نمیشه، این حالت حتی در صورت قطع شدن، با دستور جوین بهم اتصال پیدا نمیکنه. چکار کنم این خط به حالت ساده در بیاد، اگر هم به حالت ساده هم درش بیارم باز هم ماهیت خط درست نمیشود و نمیشود دستور جوین در آن اجرا کرد

من ۲۳کیلو وزن کم کردم، با کمک متخصص تغذیه و مربی بدنسازیم، وقتی به وزن هدفم که پنجاه و‌چهار کیلو بود رسیدم به کمک مربی و رژیم عضله سازی، عضله هامو پرورش دادم و به وزن پنجاه هفت پنجاه هشت رسیدم، پوست بدنم اصلا چروک و افتاده نشده بخاطر بدنسازی، پوست صورتم چون شکسته شده بود ،رفتم متخصص پوست و فیلر زدم زیر پوستم,چون هیچ چربی زیر پوست صورتم نمونده بود، و اینکه در طول رژیمم از دمنوش زنجبیل دارچین اب لیمو و گاهی بهشون زیره و زردچوبه هم اضافه میکردم استفاده میکردم روزی دوسه بار،پنج ماه طول کشید پروسه وزن کم کردنم, چون زمانی که چاق بودم افسرده شده بودم و تو نی نی سایت میومدم تا کاربری ببینم که وزن کم کرده و من ازش یاد بگیرم چه راهی رفته،الان تصمیم گرفتم تو امضام دقیق بنویسم تا شاید کمک حال کسی که حال بد دیروز منو داره بشه،و حالش مثل امروز من عالی بشه، فقط باید خودت بخوای و اراده کنی ،بهترین ورژن خودتو بساز❤️❤️

مشکل شما یک مشکل رایج در اتوکد است. وقتی Polyline به صورت "دو خطی" (Double Line) یا به عبارت فنی، Polyline با عرض (Width) غیرصفر ترسیم شده باشد، دستورات ویرایشی مانند Join به درستی کار نمیکنند.

راهحل سریع و قطعی:

۱. تغییر عرض پلیلاین به صفر:

· دستور PEDIT را بزنید.

· پلیلاین مورد نظر را انتخاب کنید.

· گزینه Width (یا حرف W) را انتخاب کنید.

· عرض جدید را 0 وارد کنید.

· حالا دستور Join باید به درستی کار کند.

۲. استفاده از دستور FLATTEN:

· این دستور معمولاً در اتوکد وجود ندارد، اما اگر Express Tools نصب باشید، دستور FLATTEN را امتحان کنید.

· این دستور تمام اشیاء را به صفحه XY میآورد و میتواند پلیلاینهای "دوقلو" را ساده کند.

۳. تبدیل به خط ساده و بازسازی:

· اگر روشهای بالا جواب نداد، پلیلاین را با دستور EXPLODE بشکنید.

· سپس از خطوط حاصل شده، دوباره با دستور PEDIT و گزینه Multiple > Join، یک پلیلاین جدید بسازید.

۴. بررسی ارتفاع (Z-axis):

· مشکل میتواند سهبعدی باشد. ممکن است بخشهایی از پلیلاین در ارتفاعهای مختلف (Z متفاوت) باشند.

· دستور FLATTEN (از Express Tools) یا Change > Properties و تنظیم Z همه نقاط به یک مقدار (مثلاً ۰) میتواند کمک کند.

۵. استفاده از دستور OVERKILL:

· این دستور (در Express Tools) خطوط تکراری و همپوشان را حذف میکند.

· بعد از اجرای OVERKILL، دوباره سعی کنید خطوط را Join کنید.

جمعبندی عملی:

۱. اول PEDIT > Width > 0 را حتماً امتحان کنید.

۲.اگر حل نشد، EXPLODE کنید و دوباره PEDIT > Join کنید.

۳.اگر باز هم نشد، از OVERKILL و FLATTEN (اگر دارید) کمک بگیرید.

اگر بعد از این مراحل مشکل باقی ماند، ممکن است فایل خراب باشد. در این حالت، اشیاء را در یک فایل جدید کپیپیست کنید.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پلیلاین تو در واقع «دوخطی» (Width دار) است، نه پلیلاین ساده

وقتی پلیلاین Start Width یا End Width داشته باشه، شبیه دو خط دیده میشه و:

• با JOIN به خطوط دیگه وصل نمیشه
  • حتی اگر ظاهراً ساده به نظر بیاد، ماهیتش خراب میمونه

پلیلاین تو Scale غیرطبیعی دارد (Linetype Scale / Global Width)

اگر Scale بههم خورده باشه، پلیلاین حتی با Width صفر هم بد رفتار میکنه

پلیلاین در واقع «Polyline دوبل روی هم» است

خیلی وقتها موقع کپی یا وارد کردن فایل از GIS / PDF این اتفاق میافته.

تست سریع:

• پلیلاین رو انتخاب کن
  • Move کن، اگر دو تا خط جدا شد → مشکل همین است

پلیلاین 3D یا Z-value دارد

JOIN روی خطوطی که Z یکسان ندارن کار نمیکنه.

رفع مشکل:

1. انتخاب همه خطوط

2. پلیلاین از نوع قدیمی یا خراب (Corrupt Object)

اگر از فایلهای قدیمی یا تبدیلشده اومده باشه:

راه نهایی (همیشه جواب میدهد):

1. پلیلاین رو انتخاب کن

فقط 18 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🌱باردار نیستم..تیکر هدف🌱اونجاکه شمس لنگرودی میگه:صبور ،مثل درختی که درآتش میسوزدوتوان گریختن ندارد...!️

علتهای رایج «دوخطی شدن» پلیلاین و جوین نشدن

1️⃣ پلیلاین با

عرض (Width) غیرصفر

رایجترین علت 👇

وقتی width پلیلاین صفر نباشه، بهصورت دو خط موازی دیده میشه

آبجکت اصلاً Polyline نیست (Line / Spline / Block)

خیلی وقتا چیزی که میبینی:

• چند Line چسبیده به هم
  • یا Spline
  • یا حتی Block منفجرشده ناقص

و برای همین:

❌ JOIN روش کار نمیکنه

❌ ماهیتش «درست» نیست

✅ تست کن:

• انتخابش کن
  • Ctrl 1 (Properties)
  • ببین Type چی نوشته:
    • Line؟
    • Spline؟
    • Polyline؟

3️⃣ تبدیل اجباری به Polyline واقعی

حتی اگه خطه، مجبورش کن پلیلاین بشه

مشکل فاصلهی خیلی ریز (Gap)

خطها ظاهراً وصلن، ولی در حد میکرون فاصله دارن.

دو تا خط دقیقاً روی هم افتادن (Overlapping)

اینجا JOIN قاطی میکنه و کلاً اجرا نمیشه.

اگه واقعاً لجباز بود 😐 (روش قطعی)

این روش تقریباً همیشه جواب میده:

1. EXPLODE
  2. OVERKILL
  3. PEDIT → Join
  4. Width = 0

مشکل شما یک مشکل رایج در اتوکد است. وقتی Polyline به صورت "دو خطی" (Double Line) یا به عبارت فنی، Po ...

ممنونم عزیزم

چک کردم z صفر هست، چکار کنم

من ۲۳کیلو وزن کم کردم، با کمک متخصص تغذیه و مربی بدنسازیم، وقتی به وزن هدفم که پنجاه و‌چهار کیلو بود رسیدم به کمک مربی و رژیم عضله سازی، عضله هامو پرورش دادم و به وزن پنجاه هفت پنجاه هشت رسیدم، پوست بدنم اصلا چروک و افتاده نشده بخاطر بدنسازی، پوست صورتم چون شکسته شده بود ،رفتم متخصص پوست و فیلر زدم زیر پوستم,چون هیچ چربی زیر پوست صورتم نمونده بود، و اینکه در طول رژیمم از دمنوش زنجبیل دارچین اب لیمو و گاهی بهشون زیره و زردچوبه هم اضافه میکردم استفاده میکردم روزی دوسه بار،پنج ماه طول کشید پروسه وزن کم کردنم, چون زمانی که چاق بودم افسرده شده بودم و تو نی نی سایت میومدم تا کاربری ببینم که وزن کم کرده و من ازش یاد بگیرم چه راهی رفته،الان تصمیم گرفتم تو امضام دقیق بنویسم تا شاید کمک حال کسی که حال بد دیروز منو داره بشه،و حالش مثل امروز من عالی بشه، فقط باید خودت بخوای و اراده کنی ،بهترین ورژن خودتو بساز❤️❤️
ممنونم عزیزم چک کردم z صفر هست، چکار کنم

اگر بررسی کردهاید و مقدار Z همه نقاط صفر است، مشکل احتمالاً یکی از موارد زیر است. هر کدام را به ترتیب امتحان کنید:

۱. پلیلاین "دوخطی" واقعی (Width غیرصفر)

حتی اگر خط شما نازک به نظر برسد، ممکن است هنوز Width داشته باشد.

· دستور LIST را بزنید و پلیلاین را انتخاب کنید.

· در اطلاعات نمایش داده شده، دنبال Global width یا Start/End width بگردید.

· اگر عددی غیر از صفر بود، حتماً از PEDIT → Width → 0 استفاده کنید.

۲. پلیلاین از نوع "Fit" یا "Spline"

این نوع پلیلاینها نیز ممکن است با Join مشکل داشته باشند.

· دوباره PEDIT را بزنید.

· پلیلاین را انتخاب کنید.

· گزینه Decurve را بزنید تا به یک پلیلاین ساده (Line Segments) تبدیل شود.

· سپس امتحان کنید Join کار میکند یا نه.

۳. خطوط دقیقاً در یک راستا نیستند (مشکل ابعادی)

ممکن است خطوط به ظاهر متصل، در واقع کمی فاصله یا اورلب دارند.

· Zoom کنید و اتصالات را با بزرگنمایی بالا چک کنید.

· دستور FILLET با شعاع ۰ را امتحان کنید:

```

FILLET → Radius → 0

```

سپس دو خطی که میخواهید به هم وصل شوند را انتخاب کنید. این دستور آنها را دقیقاً به هم متصل میکند.

۴. مشکل در خود دستور Join

گاهی باید ترتیب انتخاب را تغییر داد:

· اول PEDIT را بزنید.

· پلیلاین اصلی را انتخاب کنید.

· گزینه Multiple را بزنید.

· سپس همه خطوط/پلیلاینهایی که میخواهید وصل شوند را انتخاب کنید.

· در نهایت Join را بزنید و فاصله مجاز (Join Gap) را یک مقدار مناسب (مثلاً ۰.۱ یا ۱ واحد) وارد کنید.

۵. راهحل قطعی و نهایی: ساخت جدید

اگر هیچکدام جواب نداد:

1. با دستور EXPLODE پلیلاین را کاملاً بشکنید.

2. دستور AUDIT را بزنید و Yes بگویید تا فایل را اصلاح کند.

3. حالا دوباره سعی کنید خطوط حاصل را با PEDIT → Multiple → Join به هم وصل کنید.

4. اگر باز هم نشد، دستور REGEN را بزنید و مجدد تلاش کنید.

اگر همه روشها شکست خورد:

· اشیاء را در یک فایل جدید کپیپیست کنید (از یک سند کاملاً جدید).

· یا از دستور WBLOCK استفاده کنید و آنها را به صورت یک فایل جدا ذخیره و مجدداً باز کنید.

این مشکل معمولاً با تنظیم Width به صفر یا استفاده از FILLET با شعاع صفر حل میشود.

خدا خیرتون بده،خدا هر حاجتی دارین بهتون بده، مشکلم حل شد مرسی مرسی، خیر ببینین ان شاالله

اگر بررسی کردهاید و مقدار Z همه نقاط صفر است، مشکل احتمالاً یکی از موارد زیر است. هر کدام را به ترتی ...

خدا خیرتون بده،خدا هر حاجتی دارین بهتون بده، مشکلم حل شد مرسی مرسی، خیر ببینین ان شاالله

علتهای رایج «دوخطی شدن» پلیلاین و جوین نشدن1️⃣ پلیلاین با عرض (Width) غیرصفررایجترین علت 👇وقتی widt ...

پلیلاین تو در واقع «دوخطی» (Width دار) است، نه پلیلاین سادهوقتی پلیلاین Start Width یا End Width داش ...

قربونت عزیزم

فقط 18 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🌱باردار نیستم..تیکر هدف🌱اونجاکه شمس لنگرودی میگه:صبور ،مثل درختی که درآتش میسوزدوتوان گریختن ندارد...!️

سلام به خاطر امضاتون اومدم

میشه رژیم تو رو برا منم بفرستی؟خیلی چاق تر از شمام و فک نمیکنم به این راحتی وزن کم کنم

همش حس میکنم اگه همسرم برام خودکار فانتزی نخرید چون لیاقت ندارم آخه من یه چاقم

اگه همسرم همش داره به پیشرفت خودش فکر میکنه و من همیشه با بچه ها هستم و وقت خالی ندارم ولی خودم،چون من یه چاقم باید ساکت باشم

دیگه آنقدر تو ذهنم میگم که انرژی نمی مونه رژیم و ورزش کنم

به مرور چاق شدم ولی خیلی خسته ام،میخوام حداقل ۱۰ کیلو کم کنم امیدم زیاد شه،یکم لباس هام گشاد شه

خواهش میکنم بگو چیکار کردی،از هرمی میپرسم میگه برو دکتر،حوصله ندارم اصلا

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
سلام به خاطر امضاتون اومدممیشه رژیم تو رو برا منم بفرستی؟خیلی چاق تر از شمام و فک نمیکنم به این راحت ...

رژیم دکتر کریم محمدی

صبحانه (۷_۹)

الف ) ۲کف دست نان بدون انگشت و ۱ قوطی کبریت پنیر و ۱ عدد گوجه و ۱ عدد خرما و ۱ لیوان چای کمرنگ

ب) ۲کف دست نان و ۲ سفیده تخم مرغ اب پز و ۱ عدد گوجه ۱ عدد خرما ۱ لیوان چای کمرنگ

ساعت (۱۰): ۱ واحد میوه

ناهار (۱۲_۱۴)

الف) ۱۲ قاشق غذاخوری سر صاف برنج و ۲ قاشق خورشت (۱عدد ران کوچک مرغ یا ۱/۴ سینه مرغ) و ۱ کاسه ماست و یک پیش دستی سبزی یا سالاد

ب) ۱کفگیر ماکارونی و ۱ کاسه ماست و ۱ پیش دستی سبزی تازه یا سالاد

ج) ۱۲قاشق سبزی پلو و ۲ نوار کاست ماهی و ۱ کاسه ماست و ۱ پیش دستی سبزی یا سالاد

ساعت (۱۶): ۱ عدد خرما و ۱ لیوان چای

ساعت (۱۷): ۲واحد میوه

شام (۱۹_۲۱)

الف) ۲ کف دست نان و ۱ قوطی کبریت پنیر

ب) ۲ کف دست نان و ۱ کاسه ماست خوری لوبیا با قارچ

ج)۲ کف دست نان و ۱ عدد سفیده تخم مرغ ابپز

د) ۲کف دست نان و ۱ کاسه ماست خوری عدسی با قارچ

و) ۲ کف دست نان و ۱ گردی کف دست کوکوسبزی

ی) ساندویچ مرغ (۲ کف دست نان و ۱ عدد ران کوچک مرغ یا ۱/۴ سینه مرغ ابپز) و ۱ کاسه ماست خوری ماست و ۱ پیش دستی سبزی یا سالاد

خ) ۸ قاشق غذاخوری سر صاف برنج و ۲ قاشق خورشت (۱عدد ران کوچک مرغ یا ۱/۴ سینه مرغ) و ۱ کاسه ماست و یک پیش دستی سبزی یا سالاد

۱۰ دقیقه قبل خواب: ۱ واحد میوه