2777
2789
عنوان

عكس رنگيِ در كلينيك ابن سينا

1095 بازدید | 28 پست

كسي اخيراً عكس رنگي توو ابن سينا گرفته؟چطوريه؟خيلي دردناكه؟يا قابل تحمله؟😰

تيكرِ  روزشماري براي مامي شدنمه،ي گلُ پسر و ي پرنسس توو يكي از همين روزا خدا ميزاره توو دامنم،الهي آمين.به دعاي تك تكتون نياز دارم عزيزانم❤️😘
تو ابن سینا ننداختم ولی نگم برات!!!

😢😢😢دوستم انداخته ميگه قابل تحمله دردش،ولي يكي ديگشون ميگه خيلي وحشتناكه،چرا آخه😢

تيكرِ  روزشماري براي مامي شدنمه،ي گلُ پسر و ي پرنسس توو يكي از همين روزا خدا ميزاره توو دامنم،الهي آمين.به دعاي تك تكتون نياز دارم عزيزانم❤️😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😢😢😢دوستم انداخته ميگه قابل تحمله دردش،ولي يكي ديگشون ميگه خيلي وحشتناكه،چرا آخه😢

ببین کسانی که انسداد دارن دردشون خیلی بیشتره تا کسانی که لوله هاشون مشکلی نداره!

وارد جزییات نمیشم ولی من مردم وزنده شدممممممممم ولی اینم بدون هیشکی نمیدونست مشکل من چیه

همه میگفتن سالمی وهیچیت نیست فقط این عکس نجاتم داد

مگه مشگلت چی بود

انسداد هر دو لوله رحم+پیچخوردگی به صورت قرینه

اینا در  عکس مشخص شد

علاوه بر این تخمکم0/4بود ینی یه جورایی صفر

ابن سینا بیهوشی داره  با بیهوشی انجام بده هیچی نمیفهمی

دوست ندارم با بيهوشي😑دردسرشم زياده،اينطوري نهايتش ي جيغ ميزنم😢

انسداد هر دو لوله رحم+پیچخوردگی به صورت قرینه اینا در  عکس مشخص شد علاوه بر این تخمک ...

الان بارداري؟شايد به خاطر همين مشكلات انقدر درد كشيدي

الان بارداري؟شايد به خاطر همين مشكلات انقدر درد كشيدي

من الان باردارم عزیزمممممممممم 

بله انسداد رحم باعث میشه بیشتر درد داشته باشی