سلام.خانواده ی همسرم به صورت ارثی دیابت دارند بچه ی برادر شوهرم و چند تا از بچه های اقوام.الان مدتیه وقتی شلوارای جیشی دخترم و میندازم تو حموم دکرش مورچه جمع میشه خیلی میترسم تا فردا بشه و ببرمش ازمایش جونم به لبم میرسه
عشق فقط عشق علی ،رهبر فقط سید علی.دوستان هر حاجتی دارید بگید تو نماز دعاتون کنم.من به معجزه ی سبز دعا ایمان دارم.😍
علایم دیگه ای هم داره خوب برو بخون مثل خوردن اب زیاد و جیش بیش از حد و علاقه به خوردن چیزای شیرین در ضمن ازمایش قند خون رو رایگان مراکز بهداشتی انجام میدن دکتر هم نمیخواد با با یه دستگاه تست خانگی یه با ناشتا تست بزن بالای ١١٠ یا ١٠٠ فکر کنم مشکوکه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دخترم لاغره اره ابم زیاد میخوره جیشم زیاد میکنه واااای خدا نکنه بچه ی ادم یه چیش بشه ادم جونش در می ...
ایشالا که چیزی نباشه کلینیک تلما راجب دیابت درکودکان کلی مطلب درج کرده مطالب سایتشون بخون شاید کمکی بهتون شد راجب علایم دیابت کودکان و روش کنترل کردن همه