2777
2789
عنوان

آیا دختر دوساله ی منم دیابت گرفته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 20027 بازدید | 27 پست
علایم دیگه ای هم داره خوب برو بخون مثل خوردن اب زیاد و جیش بیش از حد و علاقه به خوردن چیزای شیرین در ضمن ازمایش قند خون رو رایگان مراکز بهداشتی انجام میدن دکتر هم نمیخواد با با یه دستگاه تست خانگی یه با ناشتا تست بزن بالای ١١٠ یا ١٠٠ فکر کنم مشکوکه
 BabyFetus Ticker

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علایم دیابت : کاهش وزن اخیر، پرنوشی، پر ادراری، شب ادراری اگه بچتون این علایمی که میگین داره حتما یه آزمایش بدین براش، لازم هم نیس حتما ناشتا باشه
آسمان دلم از شوق نگاهت ابریست / به کدامین گنه از دیده ی جانم بروی؟؟
میخواستم ازتون چندتا سوال بپرسم هستید

سلام دوست عزیز ببخشسد بابت تاخیر..جانم؟؟؟

عشق فقط عشق علی ،رهبر فقط سید علی.دوستان هر حاجتی دارید بگید تو نماز دعاتون کنم.من به معجزه ی سبز دعا ایمان دارم.😍
ببخشی  دخترتون بریدی آزمایش نتیجش چی شد

سلام خدا را شکر چیزیش نبود ..الان که یاداوری‌کردید دوباره میبرمش

عشق فقط عشق علی ،رهبر فقط سید علی.دوستان هر حاجتی دارید بگید تو نماز دعاتون کنم.من به معجزه ی سبز دعا ایمان دارم.😍
دخترم لاغره اره ابم زیاد میخوره جیشم زیاد میکنه واااای خدا نکنه بچه ی ادم یه چیش بشه ادم جونش در می ...

ایشالا که چیزی نباشه کلینیک تلما راجب دیابت درکودکان کلی مطلب درج کرده  مطالب سایتشون بخون شاید کمکی بهتون شد راجب علایم دیابت کودکان و روش کنترل کردن همه 

https://telmaclinic.com