2777
2789
عنوان

سلام میتونید نظرتون رو بگین ممنون

143 بازدید | 29 پست

فکر کنین یه خواستگار برا شما اومده که پزشکی میخونه و سال آخریه تو خانوادای هست که تقریبا همه پزشکن از نظر اخلاقی خیلی مورد تایید هست و همه قبولش دارن درضمن رتبه دورقمی بوده و بهترین دانشگاه درس خونده چند نوع زبان هم بلده صحبت کنه مادرشون به طور سنتی از شما خوششون اومده و شما رو خواستگاری کردن برا پسرشون، شما فقط بیست سالتونه و دانشجو هستین هنوز از طرفی مورد خوبیه از طرفی هنوز زوده و شما ترجیح میدین یه ازدواج عشقی طور داشته باشین اما خب خانواده بهتون میگن موقعیت خوبیه روش فکر کنین نظرتون چیه؟

به یاد تمام آنهایی که جسور تر از ما بودند و رفتند بی گناه ۲۸ بهمن چهلمشان مبارک 🖤شاید همه گل ها را بتوانید بکشید اما هیچ وقت نمیتوانید مانع آمدن بهار شوید...... خوندن دوباره یک کتاب نمیتونه پایانشو عوض کنه ؛. عشق تو خوابی بود وبس نقش سرابی بود وبس ......(خالم رفت و کاربریش رو داد به من)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

موقعیتش خوبه ولی خب ببین اگه میتونی دوسش داشته باشی باهاش ادامه بده و در ارتباط باش . اینکه موقعیتش خوبه دلیل نمیشه که اخلاقش و حالا یه سری چیزای دیگش اوکی باشه

در مورد اسمم بگم .. قرار بود بشه دختر قوی ولی خب نشد ...امکان ویرایش هم نیست آنقدر سوال نپرسید و به اسمم نخندید ... البته بخندید من ثواب میکنم...😄😘

سنتی مامانش از کجا دیده؟

آشنایی دور داشتن با خانواده و تو عروسی یکی از اقوام دیدن

به یاد تمام آنهایی که جسور تر از ما بودند و رفتند بی گناه ۲۸ بهمن چهلمشان مبارک 🖤شاید همه گل ها را بتوانید بکشید اما هیچ وقت نمیتوانید مانع آمدن بهار شوید...... خوندن دوباره یک کتاب نمیتونه پایانشو عوض کنه ؛. عشق تو خوابی بود وبس نقش سرابی بود وبس ......(خالم رفت و کاربریش رو داد به من)

من غلط بکنم مخالفت کنم

میشه بپرسم چرا

نیازی نیست حتما سریع ازدواج کنین باهم اشناشین اگه از هم وتون اومد چندیال دوست بمونیم تا از هم مطمین شیم اگرم اوکی بودین که ازدواج میکنین

این ادما واقعا کیسهای خوبین بنظر من چونکه جوونیسونم صرف مطالعه شده نه دختر باشی از طرفی توی خانوادهی ادم حسابی بزرگ شدن