2777
2789

من تنبلی تخمدان دارم ولی شدید نیست،ازمایش هورمونم دادم مشکلی نداشت،نمیدونم دلیل این جوشا چیه،پیشونیم کناره های صورتم ،چونم و پایین چونم تا بالای گردنم دست که میکشم همش جوشه💔دکترم برم قرص میده ولی حس میکنم باید یه مشکل اساسی باشه که اونو درمان کنم نه صرفا با قرص راکوتان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پوستتون چه نوعیه؟ مختلط؟ چرب؟ خشک؟شوینده چی میزنین؟

پوستم والا خودمم نمیدونم ولی خیلی دهیتراست که خشکه انگار از طرفی چربو مستعد جوشه،خیلی هم حساسه ینی خیلی چیزا به پوستم نمیسازه فوری جوش میزنم یا قرمز میشه،من چن ماه سراوی میزدم با همونم پوستم جوش میزد ولی الان چن وقته یهویی اینجوری شده که خیلی جوشام زیاد شده،انگار مشکل هورمونیه چون حس میکنم بدنمم انگار چرب شده یا قسمت قفسه سینم که هیچ وقت جوش نمیزدم چنتا جوش زده ولی خب ازمایش دادم مشکل هورمونی نداشتم

پوستم والا خودمم نمیدونم ولی خیلی دهیتراست که خشکه انگار از طرفی چربو مستعد جوشه،خیلی هم حساسه ینی خ ...

نمیدونم عزیزم. ممکنه به خاطر تغییرات هورمونی کلی بدن هم باشه.

من خودم جوش زیرپوستی و کومدون زیاد داشت صورتم و پوستم مختلط و حساس بود و مستعد جوش به شدت. از زمانی که روتین مو مناسب پوستم کردم و به محتوای چیزایی که میزنم به پوستم دقت کردم پوستم واقعا بهتر شده.

از فوم شستشوی آبی ویتالر استفاده میکنم(اینو براساس نوع پوستتون بگیرین آبیش مال پوست های خشکه و باعث میشه دیگه پوستم دهیدراته نباشه)،بعدش سرم نیاسینامید والبنور میزنم، بعدشون آبرسان لابورن و بعدشم فلوئید ضدآفتاب مای. هر روز صبح انجام میدم و روی پوستم خیلی تاثیر گذاشته.

جوش های هورمونی رو سر دوران پریود دارم همچنان متاسفانه که کاملا مشخصن ولی ردشون خیلی واقعا زودتر خوب میشه از زمانی که از این روتین استفاده میکنم.