2777
2789
عنوان

زن میگیرم

449 بازدید | 35 پست

اگه اینترنت آزاد شد دیگه میرم زن میگیرم😶

.میخواهم از تولید کنندگان سیگار پال مال بابت یک میلیارد دلارادعای خسارت کنم؛دوازده سال بیشتر نداشتم که سیگار را شروع کردم؛سالهای سال است که این شرکت دخانیات درست روی همین پاکت قول داده است که مرا بکشد.اما حالا من ۸۲سالم است؛واقعا که ای حقه بازهای پست..

اول یه تراپی برو واجبه

اگه بعد بحث یا دعوا توی تاپیک هاتون شرکت کردم یا ریپلای زدم به این معنی نیست عاشقتون شدم یا از رفتارم پشیمونم فقط اسم کاربریتون یادم نمیمونه 😊 مذهبی های افراطی ، زن ستیز ها ، طرفداران کودک همسری و بخصوص پروفایل های خاص با من بحث نکنید وقت ، نت و کاربریم مهم تر از شماست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب حالابخندیم؟

نه تشویق کن

.میخواهم از تولید کنندگان سیگار پال مال بابت یک میلیارد دلارادعای خسارت کنم؛دوازده سال بیشتر نداشتم که سیگار را شروع کردم؛سالهای سال است که این شرکت دخانیات درست روی همین پاکت قول داده است که مرا بکشد.اما حالا من ۸۲سالم است؛واقعا که ای حقه بازهای پست..

مگه طرف به نت وصله ؟ 😂

اره دیگه نت قطع شد گمش کردم🤣🤣

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز

داغ ترین های تاپیک های 2 روز گذشته

عاشق شدین

kkkkkkkkkkk | 11 ساعت پیش