2821
2789
عنوان

بعد از چند سال نشستن بالاخره

205 بازدید | 22 پست

پا شدم و رفتم سمت املاک اونجا دوتا معامله براشون جور کردم اما ،،،

چون رییس دفتر از من خوشش میاد مثلا و سه ساله که با همین اولین معامله کمیسیون بهم نداد و یه آبم روش خودش کامل با خبر بود که من واقعا به پول محتاجم معامله اولم چند ماه پیش بود ،،

هیچی

دومین معامله که انجام دادم دیروز زدش به کولی بازی و قهر حتی گوشیش پرت کردرو مبل احساس میکنم میخاد پولم بخوره ابنبارم اما بعدش معذرت خواهی کرد و خیلی زد تو سر خودش گفت عصبی بودم و اینا

اینو بگم خاست با دوستاش بره بیرون برا ش راب خوردن و اینا من اجازه ندادم بش

خلاصه خانما زندگی کردن با مرد خیلی سخته ، چند باره بش میگم بیا تمومش کنیم میگه خودم میکشم و واقعا هم میکشه یبار دیگه خاستم تمومش کنم خود زنی کرد

این آقا ۴۹ سالشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

هییی خانوم چی بگم منتطر بودم عین آدم محترمانه پولم بده که نداد

خب عزیزم دیگه سادگی نکن بخودت بیا . ایشون حاضره خودشو بکشه ولی پورسانتتو نده پس بزارش کنار برو دنبال زندگیت یا حداقل دیگه خوبی براش نکنننننننننننن. ارزش پول براش بیشتر از شماس اونم پولی که حقته رو دلش نمیاد بت بده چرا موندی و چه اصراری داری با همچین ادمی بمونی

چرا خودتو درگیر اینطور آدما میکنی؟

میدونی دوستم گفت که تو املاک پول زیاد میتونی دربیاری خوب منم رفتم پول در میاد اما چه فایده وقتی دلت آروم نگیره به درد نمیخوره

میدونی دوستم گفت که تو املاک پول زیاد میتونی دربیاری خوب منم رفتم پول در میاد اما چه فایده وقتی د ...

پورسانتت از این معامله بگیر انقد ساده نباش احساس میکنم کم سن سالی این آقا سرت کلاه میزارخ

خب عزیزم دیگه سادگی نکن بخودت بیا . ایشون حاضره خودشو بکشه ولی پورسانتتو نده پس بزارش کنار برو دنبال ...

خسته م کرد چهار ساله میشناسمش وقتی پولام خورد میگه برار وضعم خوب شه جبران میکنم برات منم گفتم الان پول لازم دارم بعدا به دردم نمیخوره

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز