2789

هنوز در مراحل دادگاهم جدا نشدم

امروز سر اینکه تلفن رو داد به من تا با مادرش حرف بزنم دعوامون شد چون بارها بهش گفتم تلفن رو نده به من واقعا حسش نیست صحبت کنم

بعد تموم شدن تلفن

گفتم چرا گوشی رو میدی خوشم نمیاد صحبت کنم

حمله کرده به من قندونو پرت کرده زمین چایی رو از دستم گرفته من و زده

دعوامون شد میگه تو روانی خانواده شوهرت راست میگن بخاطر همین شوهرت ولت کرد حقته

گه دختر فلانی تو دهنت

منم اینارو شنیدم قاطی کردم داد میزدم که همه رو اعصاب منم تو دیگه ولم کن تو از دشمن بدتری

به پدر مادرمم گفتم من میخوام برگردم نمیتونم تحمل کنم

برم خونه خودم راحت ترم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دقیقا نامزدی همین شد نامزدم پول نداد برم آرایشگا مامانمم هی اونو کوبید سرم نامزد فلانی تا نوار بهداشتی میخره درصورتی که شوهرمم انتخاب اونا بود و وقتی دیدم دو طرفم به روم بسته اس همینا باعث شد رگمو بزنمو یمدت تو آی سی یو باشم

تمام حواسم هست تا شمارا نرنجانم،چون من مسافر خاکم شمارا نمیدانم.

وقتی زنگت زدن یعنی دوست دارن عزیزم خانواده شوهرت این قهرو مراحل طلاقم یه تلنگری میشه واسه شوهرتو خانوادش برگرد ایشالا ک زندگیت خیلی خوب میشه چون طلاقم بگیری سرکوفت خانوادت تا همیشه باهاته

یا اگرم شوهرتو نمیخوای برگرد ولی فکرتو بذار رو خودت یه شغلی چیزی دستو پا کن ک اگه طلاق گرفتی دستت تو جیب خودت باشه

تو ایران پروسه ی جدا شدن و مقابله با خانواده ی خود آدم هفت خان رستمه

عوض اینکه همراه ادم باشن ، تازه بائو با خانواده ی خودش هم ادم بجنگه

نمیذارن تو اون مدت ادم سلامت روان و آرامش فکر داشته باشه

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️

میدونی چون دوس نداریم طلاق عزیزامون رو ببینیم اولش خیلی فشار میاریم و ب قول خودتون بدتریم و فلان ک جدا نشن و بمونن سر زندگیشون

ولی اگه راهی نباشه حامی هستیم

اینو ب عنوان ی برادر ک خواهرش جدا شده میگم