barones مدیر استارتر عضویت: 1402/11/30 تعداد پست: 8630 عنوان 🍢🍡پاستیل🍭🍬 64 بازدید | 5 پست گلوگز و ژلاتین و اسانس داشتم پاستیل درست کردمالان گذاشتم تو یخچال دو سه ساعت ببنده چیکار کنم حالت لزجی نده میشه با آرد سفید بغلطونم؟ 💚🤍💚🤍💚 1404/11/03 | 13:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گوجه_اندامی_بانمک عضویت: 1404/05/10 تعداد پست: 5386 نمیدونمولی توی آرد سفید بغلتونی مثل مارشمالو نمیشه؟
barones مدیر استارتر عضویت: 1402/11/30 تعداد پست: 8630 نمیدونمولی توی آرد سفید بغلتونی مثل مارشمالو نمیشه؟ نمیدونم حالا چندتاشو امتحان میکنمولی مارشمالو حالت پفکی داره کلا میفرقه 💚🤍💚🤍💚
گوجه_اندامی_بانمک عضویت: 1404/05/10 تعداد پست: 5386 پاستیل درست کردم حالت لزجی داره، چیکار کنم حالت لزجیش برهاوکی، نگران نباش 😄 پاستیلِ خونگی خیلی وقتها اولش لزج میشه، قابل حله 👍چند تا راه عملی دارم، ببین کدوم به کارت میاد:۱. بذار کامل خشک بشهمهمترینش همینه. پاستیلها رو:از قالب دربیارروی کاغذ روغنی یا توری بذارتوی دمای اتاق ۱۲ تا ۲۴ ساعت بمونههر از گاهی پشتورو کن تا هوا بخوره.۲. نشاسته یا شکر بزناگه هنوز لزجه:یه کم نشاسته ذرت یا پودر شکر روش الک کنخیلی کم، فقط در حدی که سطحش خشک بشه۳. یخچال نذار (یا خیلی کم)یخچال رطوبت میده و لزجترش میکنه.اگه گذاشتی، بعدش حتماً چند ساعت بیرون بذار خشک بشه.۴. اگه هنوز شُلِ شُلِاحتمالاً:ژلاتین کم بودهیا خوب حل و فعال نشدهدفعه بعد:ژلاتین رو اول با آب سرد بلوم کنبعد کامل توی مایع گرم حلش کن۵. فریز؟ فقط اضطراری۱۰–۱۵ دقیقه فریزر فقط برای شکل گرفتن، نه بیشتر. بعدش حتماً خشککردن در دمای اتاق.
گوجه_اندامی_بانمک عضویت: 1404/05/10 تعداد پست: 5386 همون که خودت گفتی تقریبا راه درستی بوداز چت جی پی تی پرسیدم اینا رو گفتپست بعد برات میزارمببین به کارت میاد
barones مدیر استارتر عضویت: 1402/11/30 تعداد پست: 8630 همون که خودت گفتی تقریبا راه درستی بوداز چت جی پی تی پرسیدم اینا رو گفتپست بعد برات میزارمببین به کا ... مرسی گلم😍♥ 💚🤍💚🤍💚