2777
2789
عنوان

شکایت کنم به نظرتون

112 بازدید | 9 پست

داداشم کتکم زد سرمو گرفت چند بار با تمام قدرت زد تو دیوار( جریانشو تو تاپیک قبلیم کامل گفتم) با بابام رفتیم بیمارستان سی تی اسکن گرفتیم گفت سرت نشکسته فقط ضرب دیده چند بار هم با لگد زده بود تو شکم و کمرم( پی ام اس بودم )انقد زد که زود تر پریود شدم میخواستم از داداشم شکایت کنم بابام نذاشت

توی بیمارستان هم گفت من سر یه بی دقتی از پله ها سر خوردم و سرم خورده به پله. دلم میخواد از شدت عصبانیت داد بزنم از درد نفسم به زور بالا میاد😭

قبلا هم زده بود چند دفعه،بابامم هیچی بهش نگفت اونم شیر شد بازم تا تقی به توقی خورد منو زد ازدواج کرد زنشم میزد کلا روانیه عوضی منو بگو که فکر می کردم ازدواج کنه از شرش خلاص میشم.ولی فقط باید بمیره که من از دستش راحت شم. سوالم از شما اینه که بابام تو بیمارستان گفت من افتادم زمین و شکایت نکرد

من میتونم برگردم و بگم از پله ها نیفتادم و داداشم منو زده و میخوام ازش شکایت کنم؟ یا دیگه نمیشه؟

ʟɪᴠᴇ ʙʏ ʏᴏᴜʀ ᴏᴡɴ ʟᴀᴡ

بروشکایت کن ،پزشکی قانونیربرو،بابات غلط کرداگه خودتودوست داری برو

روزای روشن خداحافظ ،سرزمین من خداحافظ،روزای خوبت بگوکجارفت توقصه هارفت یاازاین جارفت ...انگارکه اینجاهیچکی زنده نیست گریه فراووون ،حق خنده نیست،..........پاشوکاری کن فکرچاره باش فکراین دل ،پاره پاره باش! (به مادرم بگوییددیگرپسرندارد😭😭😭)مافقط ملت ایرانیم وفرزندان کوروش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بروبیمارستان سریع حرفاتوپس بگیر،دادهشت روانش مشکل داره نمیشه که به همه آسیب بزنه

روزای روشن خداحافظ ،سرزمین من خداحافظ،روزای خوبت بگوکجارفت توقصه هارفت یاازاین جارفت ...انگارکه اینجاهیچکی زنده نیست گریه فراووون ،حق خنده نیست،..........پاشوکاری کن فکرچاره باش فکراین دل ،پاره پاره باش! (به مادرم بگوییددیگرپسرندارد😭😭😭)مافقط ملت ایرانیم وفرزندان کوروش

نه دل خواهر تودل برادره بخشش از شماست خانومی.

حالت خوبه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟