2777
2789

كسي هست مشكلي نداشته باشه اما تو ماه دوم يا سوم باردار شده باشه 

يا اصلا خودتون ماه چندم باردار شديد و علايمتون چي بود 

تو رو خدا بهم بگين 

اره بابا مگه زودپزه😂

من هزار نفر رو میشناسم که بدون هیچ مشکلی حتی یک سال بعد حامله شدن 

نگران نباش عزیزم 

البته من خودم پلیکیستیگ بودم و با دارو و...حامله شدم و بجز تاخیر پربود هیچ علائمی نداشتم 

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
اره بابا مگه زودپزه😂 من هزار نفر رو میشناسم که بدون هیچ مشکلی حتی یک سال بعد حامله شدن  نگرا ...

من نگرانم راستش دارم دق ميكنم 

دكتر رفتم قبل بارداريم گفت مشكلي نداري وبتأمين دادو گلوكوفاژ گفت خيلي كم تنبلي تخمدان داري أما مهم نيست اين و بخور سه ماه اقدام كن نشد بيا دارو بگير 

من دو ماه اقدام كردم اين ماه كيت هم گذاشتم تخمك گزاريمو پيدا كردم امروز روز پريودم لك ديدم 

هنوز سه ماه نشده اما من حالم خرابه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نگرانم راستش دارم دق ميكنم  دكتر رفتم قبل بارداريم گفت مشكلي نداري وبتأمين دادو گلوكوفاژ گف ...

ای بابا صبر کن عزیزم  حوصله کن

میدونم انتظار سخته ولی اخه نه دو ماه انتظار 

انشالله حتما حامله میشی و بچه سالم میاری 

فقط استرس نداشته باشه که کارو خراب میکنه

شبی یه دونه ویتامین E هم بخور عالیه

فولیک اسید هم که حتما میخوری دیگه

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
راست ميگي ؟؟يعني دق نكنم از ناراحتي ? بعني عجيب نيست نشدم تو دو ماه ؟ دارويي مصرف كردين ؟

نه بابا !!!  ما که نمیدونیم دقیق کی تخمک حضور داره که ناراحت بشیم که نشدم !!! هیچی مصرف نکردم ، کاملا طبیعی ، دو ماه که خیلی کمه!

نه بابا !!!  ما که نمیدونیم دقیق کی تخمک حضور داره که ناراحت بشیم که نشدم !!! هیچی مصرف نکردم ، ...

مرسي عزيزدلم كسي رو تو دنياي واقعي ندارم كه باهاش حرف بزنم و بپرسم فقط به همسرم ميگم اون بنده خدا هم ميگه خواست خداست خدا بزرگه صبر ميكنيم