2777
2789
عنوان

چرا بعضیا به خودشون این اجازرو میدن که به دهاتیا توهین کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 812 بازدید | 82 پست
آفرین. اگر استارتر قراره اینجوری حرف بزنه پس باید اینم بدونه که بیشتر نباشن ولی نصف همین دزدا و متجا ...

ایشون اومده به دفاع از روستاییا، خودش به روش دیگه ای توهین می‌کنه و بعد میگه توهین نکنیم ،فارغ از زادگاه هرکسی ،هیچ کسی حق توهین به اون یکی رو نداره

من به خودم این اجازرو نمی دم که به کسی توهین کنم من تو همین سایت خیلیا رو دیدم که واسه فهش دادن به ک ...

اون دیگه فرهنگ غلطیه که جا افتاده،فحش خرم درست نیس ،اگه اون بیچارم زبون داشت میومد اعتراض میکرد😂مطمئن باش هرکس این فحشار و میده خودش جدش برمیگرده به روستا و دهات

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آفرین. اگر استارتر قراره اینجوری حرف بزنه پس باید اینم بدونه که بیشتر نباشن ولی نصف همین دزدا و متجا ...

کی میگه روستایا بیسوادن بیا هزار تا روستایی واست نشون بدم که با مدرک دیپلمو لیسانس برگشتن سر مذرعه پدرشون کار میکنم چرا چون پارتی ندارن 

درد را از هر طرف بخوانی درد است امان از درمان که برعکسش نامرد است   
چون تو روستا مردم هم و میشناسن و تو رو هم اینکارارو نمیکنن!خیلی از همین مواردم مسببش روستاییان ...

آره شنیدی میگن فلانی غرب زده شده؟ روستاییام برند تو شهر شهرزده میشند. ع ن شو در میارند

ᓘـُنُڪ آטּ قُمـــار بازے ڪِــہ بِباᓘـت آنچِـہ بوבش
کی میگه روستایا بیسوادن بیا هزار تا روستایی واست نشون بدم که با مدرک دیپلمو لیسانس برگشتن سر مذرعه پ ...

گلم الان فوق لیسانسش بیکاره توقع داری با دیپلم کجا استخدامش کنن😕

یه مامان ۲۹ ساله پر انرژی💪💪مامان مهراس ماهور مسیحا  من میتوااااااانم💪
کی میگه روستایا بیسوادن بیا هزار تا روستایی واست نشون بدم که با مدرک دیپلمو لیسانس برگشتن سر مذرعه پ ...

دیپلم و لیسانس که دیگه حد اقل سواده. در ضمن مزرعه درسته

ᓘـُنُڪ آטּ قُمـــار بازے ڪِــہ بِباᓘـت آنچِـہ بوבش

عزیزم تو شهر با مدرک دکتری بیکار داریم

اتفاقا هر روستایی که به جایی رسیده با زد و بند همه فامیلاش و اورده سر کار و کلا سیستم استخدام و بهم ریخته،یه دلیل دیگشم اینه که حکومت ما به روستاییا برای جلب رضایتشون خیلی باج میده

پس فکر کنی همچینم بهتون ظلم نشده

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست
دیپلم و لیسانس که دیگه حد اقل سواده. در ضمن مزرعه درسته

ینی عاشق غلط گرفتناتم😂😂😂 از همون اول🤣🤣🤣🤣

ای اهورا مزدا؛ دانای بزرگ هستی بخش...با دستهای برافراشته تو را نماز برده و خوشبختی کامل را خواستارم. (کاربر از سال ۸۹)
شمام داری به شهریا میگی قاتل و متجاوز و دزد !!!

من دارم میگم این موارد بیشتر دارن تو شهرا اتفاق میفتن اگه یه روستارو زیرو رو کنی شاید از سوال دوتا معتاد باشه و شاید یه قاتل باشه چه برسه به یک تجاوز

درد را از هر طرف بخوانی درد است امان از درمان که برعکسش نامرد است   
عزیزم تو شهر با مدرک دکتری بیکار داریم اتفاقا هر روستایی که به جایی رسیده با زد و بند همه فامیلاش و ...

آفررررین

ای اهورا مزدا؛ دانای بزرگ هستی بخش...با دستهای برافراشته تو را نماز برده و خوشبختی کامل را خواستارم. (کاربر از سال ۸۹)
آره شنیدی میگن فلانی غرب زده شده؟ روستاییام برند تو شهر شهرزده میشند. ع ن شو در میارند

😂😂😂😂آره

بعد یچیز جالب ان که اگه شهر و شهریا بدن چرا خود روستایا پز میدن باهاش،ما که بدیم

آفررررین

😍😍😍😘