2777
2789
عنوان

چرا بعضیا به خودشون این اجازرو میدن که به دهاتیا توهین کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 811 بازدید | 82 پست
والا الان خودش توهین نکرد ایا؟

😂همین و بگو،انگار ما فلانیم فقط اونا خوبن

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست

با عرض معذرت

من با فش داهاتي مشكلي ندارم

و منظور از داهاتي فردي آموزش نديده است و كسي كه هنوز فرهنگ نياموخته

تجربه خود من دارم ميگم تجربه خودم اينه كه افرادي كه از داهات اومدن يه سري اعمالشون خارج ه قواعده منه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه من موافق نیستم هر جایی خوب و بد داره و توهینم کاره ادمای مریضه

یکی باید به استارتر بگه

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست
با عرض معذرت من با فش داهاتي مشكلي ندارم و منظور از داهاتي فردي آموزش نديده است و كسي كه هنوز فرهن ...

موافقم

ای اهورا مزدا؛ دانای بزرگ هستی بخش...با دستهای برافراشته تو را نماز برده و خوشبختی کامل را خواستارم. (کاربر از سال ۸۹)
با عرض معذرت من با فش داهاتي مشكلي ندارم و منظور از داهاتي فردي آموزش نديده است و كسي كه هنوز فرهن ...

وگر نه ی آدم روستائی اگر باسواد و با فرهنگ باشه کسی هیچ‌وقت بهش نمیگه دهاتی

ای اهورا مزدا؛ دانای بزرگ هستی بخش...با دستهای برافراشته تو را نماز برده و خوشبختی کامل را خواستارم. (کاربر از سال ۸۹)
الان داری فرهنگ سازی میکنی؟ 

فرهنگ سازی نمی کنم دارم میگم هیچ کس حق نداره به کسی توهین کنه خصوصا روستاییا چرا چون تو یه دهاتن پس هیچی نمیدونن

درد را از هر طرف بخوانی درد است امان از درمان که برعکسش نامرد است   
من به شهریا توهین نمیکنم اینایم که گفتم صفات نیست یک واقعیته که هر روز تو اخبار و اینترنت هستن که هم ...

شما شناسنامه تک تک دزدا و قاتلاا و متجاوزا و.... همه رو دیدی ؟؟؟ همشون متولد شهرا بودن ؟؟؟؟

بهت حق میدم از این کلمه ناراحت بشی ولی لطفاً یه چیزی بگو که بگنجه

من به شهریا توهین نمیکنم اینایم که گفتم صفات نیست یک واقعیته که هر روز تو اخبار و اینترنت هستن که هم ...

چون تو روستا مردم هم و میشناسن و تو رو هم اینکارارو نمیکنن!خیلی از همین مواردم مسببش روستاییان چون قوانین و نمیدونم فک میکنن شهر هرکی به هرکیه !یهو به آزادی میرسن و نتیجه عکس میده

والا مگه زمان زلزله کرمانشاه نبود که روستاییا راهزنی میکردن ،ماشینارو میگرفتن

شما شناسنامه تک تک دزدا و قاتلاا و متجاوزا و.... همه رو دیدی ؟؟؟ همشون متولد شهرا بودن ؟؟؟؟ بهت حق ...

آفرین. اگر استارتر قراره اینجوری حرف بزنه پس باید اینم بدونه که بیشتر نباشن ولی نصف همین دزدا و متجاوزا ساکنان بی سواد و بی فرهنگ روستاها هستن. نه فقط توی ایران بلکه همه جا 

چون تو روستا مردم هم و میشناسن و تو رو هم اینکارارو نمیکنن!خیلی از همین مواردم مسببش روستاییان ...

بعدم شهر بزرگ همیشه بیشتر تو چشمه به عنوان محیط مورد برسی ،روستا جمعیت کمتره مسلما این جور موارد کمتر رخ میده

یکی باید به استارتر بگه

من به خودم این اجازرو نمی دم که به کسی توهین کنم من تو همین سایت خیلیا رو دیدم که واسه فهش دادن به کسی میگن دهاتی شهرستانی واقعا این معنیش ینی چی من دارم میگم لطفا کسی توهین نکنه

درد را از هر طرف بخوانی درد است امان از درمان که برعکسش نامرد است   
یعنی روستائیان هم بیسوادن هم بی فرهنگ

واقعا شما اینجوری برداشت کردی از حرف من ؟