واقعا چرا خانوما چون معتاد کمه .دزدی وغارت بلد نیستن .ادم کوشی نمیتونن بکنن .تجاوز به ناموس کسیرو بلد نیستن. املن واقعا واسه طرز تفکر بعضیا متاسفم اگه از نزدیک زندگی سالم و پر زحمتشونو ببینین هیچ وقت بهشون توهین نمیکنین واقعا به این که هر چی داریم از همین دهاتیاس اعتقاد نداریمن این نونی که هر روز سر سفرتون. این برنجی که میخورین .انواع میوه ها و شیرو ماست و پنیر ....... وخیلی چیزای دیگه دست رنج همین روستایای زحمت کشه پس بهتره از چیزای که میخورین وحاصل دست رنج اوناست خجالت بکشین وهیچ وقت بهشون توهین نکنین .
درد را از هر طرف بخوانی درد است امان از درمان که برعکسش نامرد است
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شما چرا به ما شهریا توهین میکنیا؟؟؟هرکس شهری پس همه این صفات و داره و کسی که روستاییه صرفا از همه صفات بد دوره؟؟؟؟
دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست
اری فاحشه شدیم..،وقتی عشق تجاوز کرد وقتی بدبختی تجاوز کرد... وقتی قدرتمندتر از ما تجاوز کرد... ومن حامله ی عقده هستم..بترسید از روزی ک فرزندم ب دنیا بیاید..
دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست