2777
2789
عنوان

بچه ها نوزاد یه ماهه دماغش بندبشه

185 بازدید | 28 پست

نشونه سرماخوردگیه؟اگه هست من باید چیکار کنم خیلی کوچیکه درمان خانگی نداره؟

خدایاشکرت برا هدیه ای ک بهم دادی پس به خودت میسپارمش سالم و صالح باشه انشاالله و اگه لایق میدونی دختر باشه خداجونم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه خدایی نکرده سرما خورده باشه باید ببریش دکتر . با تب سنج  تبشو چک کن ببین رو چنده

تب نداره دیشب خونم سرد بود الان نمیتونه درست نفس بکشه فقط بینیش گرفته 

خدایاشکرت برا هدیه ای ک بهم دادی پس به خودت میسپارمش سالم و صالح باشه انشاالله و اگه لایق میدونی دختر باشه خداجونم  

اگه تب نداره و اسهال نداره اشکال نداره یه قطره از شیر خودتو بریز تو دماغش باز میشه

خدایا ازت ممنونم که منم لحظه شیرین بارداری رو تجربه کردم ممنونم از هدیه قشنگت خودت مواظبش باش و سالم بیاد بغلم از همه دوستانی هم که برای این لحظه شیرین برام صلوات فرستادن ممنونم امیدوارم به همه آرزوهاتون برسید اگه امکان داره برای سالم بودن نی نیم و شنیدن صدای قشنگ قلبش یه صلوات مهمونم کنید ممنونتون میشم💞🤰
درمان خونگی نمیدونم ولی اسپری دکوسالین خوبه دکتر از همون اول واسه دخترم تجویز کرد گفت هر موقع بینیش ...

میترسم ببرمش بیرون تشدید بشه 

تب نداره دیشب خونم سرد بود الان نمیتونه درست نفس بکشه فقط بینیش گرفته  

اهان خب خدارو شکر انشالله که سرماخوردگی نباشه❤ولی حتما تبشو زود به زود چک کن اگه دیدی تب داشت زود ببر دکتر

اگه خدایی نکرده سرما خورده باشه باید ببریش دکتر . با تب سنج  تبشو چک کن ببین رو چنده

اعع هلنا دنیااومد؟چن ماهه شده

بخور روشن کن

یا حمام رو خیلی گرم کن ببرش حمان حسابی بالای بینیش رو ماساژ بده آروم تا ترشحاتش خارج بشه.‌

قطره سدیم کلراید ترکیب اب و نمکه مخصوص نوزادان از داروخانه بخر قبل هر شیردهی استفاده کن

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
اهان حب خدترو شکر انشالله که سرماخوردگی نباشه❤ولی حتما نبشو زود به زود چک کن اگه دیدی تب داشت زود بب ...

باشه عزیز حتما ممنون

میترسم ببرمش بیرون تشدید بشه 

قطره کلروسدیم هروقت دماغش گرفت یه قطره تو هر سوراخ بریز بعد با پوار اگه داری دماغشو تمیز کن

البته من پوار ندارم اما تو مطب دکتر منشیش گفت اینکارو کنم

تو دنیایی که می‌تونی هر چیزی باشی؛ تو خوب باش! / یه صلوات به نیت برآورده شدن حاجتم می‌فرستی؟! 🌷
بخور روشن کن یا حمام رو خیلی گرم کن ببرش حمان حسابی بالای بیتیش رو ماساژ بده آروم تا ترشحاتش خارج ب ...

باشه ممنونم گلم

من هم برانوزادم طب سنتی رفتم گفت ملاج وپیشونیش رو باروغن بنفشه وزیتون چرب کن.

"امضام بخونید ..توکل کنید به خدا در هر شرایطی  حالا توکل یعنی چی؟ یعنی بگو خدایا فلان موضوع رو سپردم به خودت حلش کن و مطمئن باش خدا مواظبته.. از خدای مهربونت فاصله نگیر...نماز معجزه می کنه ! از دستش ندھ😍🌱یه صلوات واسه سلامتی امام زمانت بفرس🤲 بالاخره یه روز ، یه جا ماهم از خوشحالی جیغ می زنیم و انقدر خوشحال میشیم که اشک شوق بند نمیاد خانومی که به دختر خانوم های باحجاب تیکه میندازی ، عزیزم داری شخصیت خودت و تربیت خانوادگیت نشون میدی پس اگر جواب نمیدیم فکر نکنید جوابی نداریم! ما از پیامبر و امام هامون یاد گرفتیم که سکوت کنیم ما گمان می کنیم حجاب برای این است که شناخته نشویم اما قرآن می گوید حجاب را رعایت کنید تا شناخته بشوید.به عفت و تقوا یه سری ها هم بند روسریشون باز کردن رفتن جلو دوربین واسه لایك !  یه سری های دیگه هم بند پوتینشون رو بستن و رفتن رو مین واسه خاک و میهن شون جنگیدن:)