الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم قشنگ معلومه قصد رفتن نداشتی 😆. ولی من جات بودم میرفتم چون اونا کارت دادن و یه قدم اومدن جلو حالا شمام برو حتی شده واسه یه ساعت اگرم سختته به خاطر بارداری به اقاتون بگو یه سر برن . بذار سوتفاهما رفع بشه اگه جاریت بده شما خوب باش و قضیه رو تموم کن
منم جاریم عروسی برادرش همه را دعوت کرد جز ما چون ظاهرا هم باهم مشکلی نداریم خیلی بهم برخورد البته همه میگن با تو خوب نیست ولی من که کاری به کارش نداشتم و بسیار کارش رادبد دونستم
به نظرم این جاری شما هم همین که کارت داده درواقع خوب اومده میتونست نفرت انگیزتر رفتار کنه مثل جاری من
دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
اگه یه نفر یه رفتار بد داشته باشه و ما تلافی کنیم پس دیگه نمیشه بگیم اون بده چون خود ما هم مثل اون شدیم ...شما شخصیت خودت رو نشون بده و به خاطر خودت برو نمیشه بگیم چون فامیل شوهری تحویل نمیگیره نمیشه که بیاد بشینه ور دل شما توی اون عروسی همه فامیلا ازش انتظار دارن نهایتش یه سلامه شما از عروسی لذت ببر و یه روحیه خودتو عوض کن