2777
2789
عنوان

بچه پرورشگاهی

| مشاهده متن کامل بحث + 10181 بازدید | 122 پست
اونا جلوش حجاب داشتن خیلی ام رفت و امد نداشتن. ب نظر من ادم نباید بیاره وقتی ب این چیزا معتقده

آهان.

حجاب داشتن پس...

ممنونم از نظرت.

یعنی چون معتقدم نباید بچه داشته باشم؟؟؟

راست میگی...

خدا کرده دیگه...

دمش گرم.

تو رو خدا لایک نکنید.ممنون.
آهان. حجاب داشتن پس... ممنونم از نظرت. یعنی چون معتقدم نباید بچه داشته باشم؟؟؟ راست میگی... خدا ...

والله شما نظر پرسیدی هرکی ام نظرشو گفت عین من تو این نظرات چیزایی ام هست ک برای شما خوشایند نباشه این طبیعی، بحث نظر اطلاعات بود دیگه، توهین کلام زشت ک بکار برده نشده، ومن عقیده ی من هم اینه، وقتی کسی با اعتقادات مذهبیشه. هرجور بالا پایین میکنه نمیشه ک هم اینور محرم شه هم اونور، و از طرفی هم نمیخواد بچه رو ناراحت کنه ک حجاب کن جلوی فلانی چون عموت نیست مثلا.. منطق من اینطوریه ک ادم بیخیالش شه. حالا اگر من حق ندارم همچین نظری داشته باشم و بیان کنم. ک دیگه بحثش جداس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والله شما نظر پرسیدی هرکی ام نظرشو گفت عین من تو این نظرات چیزایی ام هست ک برای شما خوشایند نباشه ای ...

نه عزیزم اصلا نگفتم نظرت بد بود یا حق نداشتی بگی و اینا...

فقط دلم از روزگار گرفت...

که خود خدا بهم حق مادر شدن نداده، حق اینکه عین آدم بتونم مادری یه بچه ی دیگه رو هم بکنم بهم نداده...

تو رو خدا ببخشید اگه ناراحت شدی از دستم.

من اصلا منظورم این نبود که نباید نظر میدادی و اینا...

شرمندم اگه ناراحتت کردم

جاری خواهر منم بچه ار واسطه گرفت از پرورشگاه نبود اول که پسر بود دوم‌ خالش بهش شیر داد الان نزدیک ۲۰ سالشه هنوزم نمیدونه اما چند دفعه خونشونو جابهجا کردن فقط جالب اینه که بعد از این بجه دوتا خودشون اوردن یعنی بچه خودشونه کسیم بهش بگه اونا میگن ما بچه داریم 

در مورد دختر دخول لازم نیست برای محرم شدن. یعنی زن پدر به محض خوندن صیغه محرم ابدی میشه به بچه ها. البته به کل پسرای اون اقا محرم میشه. یعنی علاوه بر پدرش ، کسایی که حکم عموش رو دارن پسرعموها پسرعمه ها هم محرم میشن . و این یه کم مشکل سازه. داییش هم اگه پسر داشته باشه میتونن یه صیغه یک ساعته برای پسرش بخونن دایی میشه پدرشوهر، محرم ابدی میشه. که باید پسر نابالغ باشه با اجازه پدرش بخونن.

ولی خوب شیردادن بهترین راهه.

مگه دست منه که سخت نگیرم؟؟؟ حکم‌خداست. یه بچه ی معصوم رو به گناه بندازم، اون دنیا چجوری جواب بدم؟؟ ...

دقیقا،بخاطر دل خودمون یه بچه بیگناهو ندانسته چرا باید در چنین شرایطی قرار بدیم وقتی نمیتونیم مدیریت کنیم؟

یکی از آشناهامون اول یه پسر آورد ۵،۶سالش که شد یه دختر چندماهه هم آورد نقش هم بازی میکردکه پسره فک کنه مامانش بارداره بعدم تولدی دعوت بودیم هی خواهراش میگفتن تو بشین تازه زایمون کردی و دخترت به فلانی رفته و...بعد از مدتی هم رفتن یه استان دیگه واسه زندگی که بزرگ شدن کسی این مسئله رو بهشون نگه

عزیزم واقعا داری سخت میگیری

اون بچه که گناهی نداره و در اصل میشه فرزند شما مطمئن باش خدا از اون گناهی نمیگیره 

خدا حق خودشو میبخشه

به نظرم اگه شما به همین دلایل از اوردنش اجتناب کنی گناه کردی

دل مهمه قلبش مهمه اون افراد واقعا عمو و دای و ... محسوب میشن چون شما قلبا اونو به فرزندی گرفتید به این چیزا فکر نکن و بیارش و بذار راحت باشه

CafeMom Tickers

مسئله فقط گناه نیست. اون بچه اگه ندونه که بهش نامحرمن گناه نمیکنه. شاید پدر و مادر مرتکب گناه بشن.

مسئله اینه که حسی که دوتا محرم به هم دارن با حس دوتا نامحرم کاملا متفاوته. اون بچه حق داره که یک سری محارم از جنس مخالف کنارش باشن.

چجوری هردو خانواده با هم زن شیرده داشتن که شیر دادن... همچین چیزی یک در میلیون پیش میاد. من خواهر ...

به اشنا داشتیم اینکارو کرد شاس خودش بود هم خواهرا شوهراش تازه. زاییده بودند هم خواهرش

بعد ۸ سال انتظار...🤱...💕بالاخره گرفتمت بغلم فرشته کوچولوی نازنینم  خدایا شکرت💕
در مورد دختر دخول لازم نیست برای محرم شدن. یعنی زن پدر به محض خوندن صیغه محرم ابدی میشه به بچه ها. ا ...

عزیزم در مورد دختر خودمم فکر میکردم دخول لازم نیست.

ولی تو رساله دیدم نوشته بعد از اولین دخول.

شما مرجع تقلیدت کیه؟؟؟

ولی پسر بچه ی نابالغ رو از اول بهمون گفتن که نمیشه با اجازه ی پدر صیغه خوند. باید بالغ باشه حتما.

صیغه هم انقدر سخته که نگو...

ببخشید دوستان ولی من فکر میکنم این چیزا اصلا مهم نیست باور کنید اهمیت نداره 

با منی عزیزم؟؟؟

محرمیت رو میگی؟؟

خب واسه من مهمه.

نمیتونم عقایدم رو زیر پا بزارم

دقیقا،بخاطر دل خودمون یه بچه بیگناهو ندانسته چرا باید در چنین شرایطی قرار بدیم وقتی نمیتونیم مدیریت ...

ندانسته؟؟؟؟

خانم من هنوز عروسی نکردم، دنبال راهم‌که ببینم میشه کاری کرد یا نه.

بعد من میام بچه ی معصوم رو به سختی بندازم؟؟

نه عزیزم.

همین پرسیدنا و تحقیق کردنا واسه همون بچه است.

اگه بخواد اون بچه ذره ای سختی بکشه، امکان نداره بیارمش