2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دوبرابر

روز اول هر 4 ساعت روز دوم هر 6 ساعت

اگه تب کرد همون هر 4 ساعت بده

‏ما یک ناوگان فحش ناموسی عظیم به سمت ترامپ اعزام کردیم و به زودی به آنجا خواهد رسید و خواهیم دید که اوضاع چگونه پیش خواهد رفت.

ببین مثل اینکه قطره پاراکید با قطره استامینوفن معمولی فرق داره. میگن غلیظ تره و برابر وزن بدین. درست ...

عزیزم قطره پاراکید برای نوزاد هست نگران نباش دو برابر وزنش بده بزار بچت تب نکنه

استامینوفن معمولی رو برای نوزاد تجویز نمیکنن

اینکه میگن پاراکید غلیظ تره و باید برابر وزن بدیم درسته؟

من هم برا واکسن دو ماهگی هم چهار ماهگی به گفته بهداشت دو برابر دادم

‏ما یک ناوگان فحش ناموسی عظیم به سمت ترامپ اعزام کردیم و به زودی به آنجا خواهد رسید و خواهیم دید که اوضاع چگونه پیش خواهد رفت.

من هم برا واکسن دو ماهگی هم چهار ماهگی به گفته بهداشت دو برابر دادم

وااای گویا پاراکید فرق داره و باید برابر وزن داده بشه 😱

منم سه بار امروز دادم بهش و زیاد دادم 😱. اینو توی کلینیک نی نی سایت نوشته بود:

فوق تخصص بیمارهای مغز و اعصاب کودکان

با سلام و درود. بله پاراکید رو هم وزن شیرخوار داده میشود ولی بستگی به این دارد چند نوبت مصرف کردید اگر دفعات مصرف کم بوده و الان قطع کردید نگران نباشید. حتما داروها رو با متخصص کودکان هماهنگی بفرمایید نه خانه بهداشت. با سپاس
عزیزم قطره پاراکید برای نوزاد هست نگران نباش دو برابر وزنش بده بزار بچت تب نکنه استامینوفن معمولی رو ...

وااای گویا پاراکید فرق داره و باید برابر وزن داده بشه 😱

منم سه بار امروز دادم بهش و زیاد دادم 😱. اینو توی کلینیک نی نی سایت نوشته بود:

فوق تخصص بیمارهای مغز و اعصاب کودکان

با سلام و درود. بله پاراکید رو هم وزن شیرخوار داده میشود ولی بستگی به این دارد چند نوبت مصرف کردید اگر دفعات مصرف کم بوده و الان قطع کردید نگران نباشید. حتما داروها رو با متخصص کودکان هماهنگی بفرمایید نه خانه بهداشت. با سپاس
وااای گویا پاراکید فرق داره و باید برابر وزن داده بشه 😱منم سه بار امروز دادم بهش و زیاد دادم 😱. ای ...

چی بگم والا بهداشت خودش گفت دو برابر

وااای گویا پاراکید فرق داره و باید برابر وزن داده بشه 😱منم سه بار امروز دادم بهش و زیاد دادم 😱. ای ...

روی خود پاراکید نوشته برا نوزاد 4 ماهه 0/8 قطره چکان که میشه همون دو برابر وزن