2777
2789
عنوان

خسته ام از این زندگی 🖤💔

133 بازدید | 6 پست

همیشه احساس بدی دارم اصلن حالم خوب نیست شبا دلم میگیره هرشب میشینم گریه میکنم همه وجودم یه درد عجیبی داره خیلی درد میکشم خیلی انقدر درد دارم که دلم نمیخاد زندگی کنم

به کسی هم از حالم نگفتم جلو بقیه تظاهر میکنم که خوبم اما در واقع دارم درد میکشم من خسته ام خیلی خسته ام 🖤

خسته ام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این جمله خسته رو کامل درک میکنم اجی نمیخوامم بگم قوی باش درست میشه فلان اتفاقا راحت باش به خودت زمان بده تا ناراحتیت خالی کنی اما ته تهش اینه که هر کاری میکنی فقط تو این حال نمون و بلخره ازش در بیا

فک نکن فقط تویی همه ممکنه ی تایم حتی طولانی حالشون بد باشه تو تنها نیسی و ناراحت بودن هیچ عیبی ندارع سنگاتو با خودت وا بِکن و ازش رها شو تو میتونی خوشگلم💚🌻

از بی کفنی زنده مانده ایم!( هدایت عزیز)

این جمله خسته رو کامل درک میکنم اجی نمیخوامم بگم قوی باش درست میشه فلان اتفاقا راحت باش به خودت زمان ...

کاش بشه این کارو بتونم بکنم اما خیلی سخته روزها لاقل یکم خوبه شبا انقدر حالم بده از درد به خودم میپیچم همه وجودم یه درد عجیبی داره که اسم نداره

خسته ام