2777
2789
عنوان

وسط بارداری پریود شدم

290 بازدید | 33 پست

من تخمدان پلی کیستیک دارم. اخرین پریودم ۱۹ آذر بود. ۲۲ دی تا ۲۴ دی لکه های قهوه ای سبک و کم ازم ترشح شد. ۲۴ دی آزمایش بتا دادم و ۱۳/۹ بود. ۲۸ دی آزمایشو تکرار کردم و ۶۷/۷ بود.اما ۲۹ دی لکه های قهوه ای و قرمز ازم ترشح شد. رفتم دکتر سونو واژینال کرد گفت یه کیست میبینم که الان خیلی ارزش صحبت نداره. دیواره رحم ضخامت مناسبی داره ک احتمال داخل رحمی بودن رو افزایش میده و اینکه چون فعلا اول بارداریه ساک بارداری قابل مشاهده نیست. بعد بهم شیاف پروژسترون داد که دوتا در روز استفاده کنم. ۱ بهمن ماه حجم خون کمی بیشتر شد و حساسیت سینم هم کم شد. ظهرش هم سه تا لخته سیاه اندازه نخود دفع کردم . بدون درد .۲ بهمن لکه بینیم دوباره سبک و قهوه ایه اما وقتی میرم دستشویی لخته های متصل و دراز مثل پریود دفع میکنم و بتام ۱۷۸ هست. عملا مثل پریودام کسی اینجوری نشده؟

نینیم هنوز قلبش تشکیل نشده رشدش داره متوقف میشه... میشه دعاش کنید خاله ها؟

نه گلم علمی نیست این صحبت، شما خونریزی یا لکه بینی داری، از بیرون شبیه وقتیه که شما در گذشته پریود می شدی ولی قطعا چیزی که در درون شما اتفاق میفته موضوع دیگه ایه،

برات ایت الکرسی میخونم،شیاف استفاده کن و استراحت کن

استرس هم به خودت راه نده

فقط 23 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو همان جرعه آبی که به وقت سحر، نتوان لب به تو زد زوود اذان را گفتند

نه ولی زود برو اورژانس مامایی یا به دکترت زنگ بزن بپرس

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه گلم علمی نیست این صحبت، شما خونریزی یا لکه بینی داری، از بیرون شبیه وقتیه که شما در گذشته پریود م ...

میدونم علمی نیس

فقط نمیدونم چ خاکی ب سرم کنم

نه ولی زود برو اورژانس مامایی یا به دکترت زنگ بزن بپرس

دو سه روز پیش ک لکه بینیم شروع شد رفتم اورژانس حتی نگام نکردن گفتن سونوگرافی نشدی بتات پایینه برو خونتون باردار میستی!!!

دو سه روز پیش ک لکه بینیم شروع شد رفتم اورژانس حتی نگام نکردن گفتن سونوگرافی نشدی بتات پایینه برو خو ...

به همین سادگی اگر واقعا باردار باشی چی

عزیزم بافت جنینی هنوز وجود داره ولی رشدش لب مرزه. لخته و کم شدن حساسیت سینه ، بده ولی اینکه درد نداری خوبه.

فعلا با وجود خونریزی، شیاف هارو قطع نکن و ادامه بده، جای جنین رو سفت می کنه. استراحت مطلق داشته باش فقط واسه دستشویی بلند شو؛ ۴۸ ساعت بعد از آخرین آزمایش بتات، دوباره آزمایش بتا بده اگه دو برابر شد ینی بارداریت داره حفظ میشه؛ اگه افت کنه یا خیلی کم بالا بره، احتمال سقط متاسفانه بالاست.

میدونم علمی نیسفقط نمیدونم چ خاکی ب سرم کنم

خدا نکنه، به خدا توکل کن، برای خدایی که اون فسقل رو بهت داده نگه داشتنش هم کاری نیست، خیلیا بودن با وجود خونریزی نی نی شون رو صحیح و سالم بغل گرفتن

اگه قابل باشم حمدم برات میخونم

نگران نباش، ارامشت از هرچیزی برا خودت و نینی ات واجب تره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به همین سادگی اگر واقعا باردار باشی چی

واقعا باردارم چون بعدش رفتم دکتر و گفت بارداری و معلوم نیس داخل رحمی یا خارج رحمی ولی محض اطمینان بهت پروژسترون میدم تا شنبه بری سونو واژینال. خیلی راحت مثل گوشت قربونی رفتار کردن تو اورژانس بیمارستان خصوصی!!!

خدا نکنه، به خدا توکل کن، برای خدایی مه اون فسقل رو بهت داده نگه داشتنش هم کاری نیست، خیلیا بودن با ...

چشام پر شد عزیزم.... ممنونم از لطفت. خدا هر حاجتی داری بهت بده

دو سه روز پیش ک لکه بینیم شروع شد رفتم اورژانس حتی نگام نکردن گفتن سونوگرافی نشدی بتات پایینه برو خو ...

بتای بالا داشتی و بالا ترم رفته، باردار بودی قطعا و هستی

جای خوب برو جایی که برا جون ادما ارزش بیشتری قائل باشن

دکترت رو انتخاب کن و تحت نظر همون باش

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم بافت جنینی هنوز وجود داره ولی رشدش لب مرزه. لخته و کم شدن حساسیت سینه ، بده ولی اینکه درد ندار ...

حاضرم سقط شه ولی خارج رحمی نشه😥

دعا کنید سر جاش بمونه خونریزیم خ عجیبه تو بارداری قبلی نداشتم اصلا

واقعا باردارم چون بعدش رفتم دکتر و گفت بارداری و معلوم نیس داخل رحمی یا خارج رحمی ولی محض اطمینان به ...

بیمارستان خصوصی برعکس چیزی که میگن رسیدگی زیاده بد رفتار میکنن اگر شهرتون بیمارستان زنان زایمان و بارداری داره برو اونجا اونا مجهز ترن

خیلی حرف ناشیانه ای بهت زده. عزیزم فعلا استراحت مطلق و ادامه شیاف و تکرار آز بتا رو انجام بده فقط. آزمایش بتای بعدی تا حد زیادی مشخص می کنه وضعیتت رو. این دوستمون درست میگن.

بتای بالا داشتی و بالا ترم رفته، باردار بودی قطعا و هستیجای خوب برو جایی که برا جون ادما ارزش بیشتری ...

اره درسته. شنبه میرم