2777
2789
عنوان

عنبرنسا رو چجوری استفاده کنم

162 بازدید | 31 پست

سلام دوستان عنبرنسا خریدم الان گذاشتم تو گاز اتیش گرفت قرمز شد گذاشتم تو شیشه سس زیر دامنم برای عفونت بنظرتون درست استفاده کردم و اینکه اونایی ک تجربه دارن چندبار استفاده کنم عفونت خشک میکنه

خداروشکر برای این تریبون و دوستان عزیز نی نی سایتی.باهمه مهربونم عاشق بخششم.عاشق طبیعت و طبیعت گردی ام حامی حیوانات همچنین..عاشق خانواده و ادم خوبای اطرافم هستم.در انتظار نی نی کوچولوی زندگیمون🥰

آره باید دودش بره داخل

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره درسته عالیه

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرجای دنیایی دلم اون جاست  من کعبمو دور تو میسازم    من پشت کردم ب همه دنیا تا رو به تو سجاده بندارم گاهی پرستیدن عبادت نیست با اینکه سر رو مهر میذاری گاهی برای دیدن عشقت باید سر از رو مهر برداری❤🌹

آره باید دودش بره داخل

لبه هاشو با دستم باز کردم که بره داخل🤣🤣

خداروشکر برای این تریبون و دوستان عزیز نی نی سایتی.باهمه مهربونم عاشق بخششم.عاشق طبیعت و طبیعت گردی ام حامی حیوانات همچنین..عاشق خانواده و ادم خوبای اطرافم هستم.در انتظار نی نی کوچولوی زندگیمون🥰

برای سردرد ؟ باید بخوره به صورتت

نه برای عفونت زنانه اسیرم کرده بخدا هرچقدر قرص میخورم خوب میشه مجدد برمیگرده

اینکارم عالی فقط رحمت نسوزه .فردابرووان حموم بشین اب گرم یه قاشق نمک یه لیوان سرکه ۴لیوان اب تمام عفونتا میادرواب باچشم میبینی یه ربع بشین دوبارانجام بدی تمیزمیشی

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیااومدم🥰مامان دوتاگل دخمل خیلی شیطونم 😁

نه برای عفونت زنانه اسیرم کرده بخدا هرچقدر قرص میخورم خوب میشه مجدد برمیگرده

نمیدونم بهت گفتن چجوری باید مصرف کنی؟

مرا دردیست اندر دل که گر گویم زبان سوزد گر پنهان کنم ترسم که مغز استخوان سو

اینکارم عالی فقط رحمت نسوزه .فردابرووان حموم بشین اب گرم یه قاشق نمک یه لیوان سرکه ۴لیوان اب تمام عف ...

اخه نمک که میسوزونه بدن ادمو

نمیدونم بهت گفتن چجوری باید مصرف کنی؟

همینجوری که انجام دادم

اخه نمک که میسوزونه بدن ادمو

نمک باسرکه ترکیب میشه خوددانی من دوبارعفونت گرفتم خوب شدم ازماگفتن بود

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیااومدم🥰مامان دوتاگل دخمل خیلی شیطونم 😁