2777
2789
عنوان

شوهر بچه ننه

638 بازدید | 54 پست

من یه مشکل دارم که نمیتونم باهاش کنار بیام.

۴ ماهه عروسی کردم و شوهرم که تا قبل از عروسی اصلا اینجوری نبود چپ و راست خونه مامانشه و به خاطر اونا همش با من بدرفتاری میکنه و اشکمو درمیاره و وقتیم خونشونیم اصلا انگار نه انگار منم هستم و دور و اطراف مامان و خواهراش میپلکه

من که ماهی یک بار هم نمیرم ولی هروقت میرم تا مدتها حالم خیلی بده

جوری شدم که از زندگیم و شوهرم بدم میاد.

بهش هم میگم بیا جدا بشیم که همیشه کنار مامانت و خواهرات باشی قبول نمیکنه

من هیچ حمایتی از طرفش احساس نمیکنم

حالم از زندگیم بهم میخوره

چیکار کنم

ایتا داری کانال بفرستم ؟

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

تازه اولشه.یکم عادیه.یه مدت بگذره بهتر میشه.

به نظرم اتفاقا شما هم هر سری باهاش برو خیلی هم خوب با خانواده ش رفتار کن که در مقابل شما گارد داشته باشه بیشتر سمت اونا کشیده میشه .به خصوص که مادر و خواهراش هم لی لی به لالاش بذارن

چاره ای نیست باید خودتو بیخیال کنی یا حداقل بیخیال نشون بدی

رسانه یه کاری کرده به جای اینکه ما طلبکار باشیم از ملتی که نمیفهمن، اونا از ما طلبکارن و فحش میدن. 😏 به جای اینکه ما شاکی باشیم از دروغ هاشون و بی سند و مدرک حرف زدنشون، از بی سوادیشون، از انتخابهای غلطشون، محکومیم و باید جواب پس بدیم. 🫤 به جای اینکه ما بگیم چرا حرف رسانه دشمن رو باور میکنی، اونا میگن چرا حقیقت رو باور میکنی 🙄 به جای اینکه ما شاکی باشیم به خاطر از دست دادن عزیزای قشنگمون، اونا شاکی ان از حادثه تلخی که خودشون رقم زدن 💔 جای اینکه منطقی حرف بزنن، فقط فحش و توهین بلدن 🤬 نه ایدئولوژی دارن نه تفکر سیاسی واحد 🤡 اونم درمقابل تفکری که زمان خودش کلی اندیشمند و نویسنده و کتابخون داشته و هنوزم داره 📕 ولی ماه پشت ابر نمیمونه، هوچیگری و کولی بازی بالاخره رسوا میشه و علم و دین و عقل پیروزه... 😉

سیاست سیاست سیاست .اوایل ازدواج این اختلافا و این کارا عادیه فقط باید با خانمی و لوندی و سیاست شوهرتو مرد خونه ت کنی

فقط 20 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کدخدایی که گمان کرده خدای ده ماست🕳کدخدا نیست ،خدا نیست ، بلای ده ماست 🎃اگه تو یه تاپیک باهات بحث کردم ،تو تاپیک دیگه باهات خوب بودم ،عاشقت نیستم،آیدیتو یادم رفته ⚒️.

بعصی مردها اوایل به این شکلن کم کم درست میشن

بعصیاشون درست نمیش بدترم میشن ...

وقتی بی احترامی میکنن یا دخالت میکنن همسرت طرف شمارو میگیره؟پشت شمادرمیاد؟

مردان واقعی زن خوشحال دارند بقیه مردان زن قوی!