2777
2789
عنوان

خانما

51 بازدید | 4 پست

خواهرانه جوابمو بدید.. با شوهری که همش یسر تو گوشیه به توهم رمزش نمیگه. بره بیرون تا ۳ نمیاد بعد که میخوابه تا ظهر بعد میره سمت مادرش تا یکساعت بعد هم بچه ننس مادرش زده تو سر من باز میره خونه مادرش و طرفدارشه مادرشوهرم به مادرم گفته نه من میتونم با دخترت بسازم نه اون با من برن خونه فلانی زنگ زدم پسرم میگه نه ما نمیریم بعد اقا همش به خودش میرسه تا من میخوام برم اریشگاه نمیزاره:/

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بچم چکار کنم (: میگه خودت هر گوری میری برو بچرو نمیدمت

بنظرم ی مدت با سیاست برو جلو از ی مشاورم اگه تونستی مشورت بگیر و رو خودت هم کار کن ب خودت هم برس همون پولع بود ک گفتی اونم خرج خودت کن و خلاصه یجوری به شوهرت برس که قطعا سخته ولی فک کن داری فیلم بازی میکنی ببین با لوندی و سیاست میاد سمتت یان؟ اگه اومد که دیگه میتونی با یسری کارا یکاری کنی توجهش بهت بیشتر بشه خودت که بهتر میتونی شرایط رو بسنجی اگر دیدی هیچ امیدی نیس و این حرفا کاملا قاطع ومحکم و با اعتماد بنفس با ی وکیل مشورت کن و بحث مهریه و طلاق پیش بیاد البته که رو اعتماد بنفس و ظاهرت هم کار کن که بدونه کیو از دست میده ببین اون موقع چجور رفتار میکنه....اگر واقعا هیچ جوره خدایی نکرده درست نشد و واقعا فک کردی تو این زندگی بمونی هیچی عایدت نمیشه بدون طلاق همیشه چیز بدی نیس درصورتی که اول تلاشتو برا درس شدن زندگی بکنی