2777
2789
عنوان

آخرین باری که برای خودتون ارزش قائل شدید کی بوده?

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 55 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من گاهی برا خودم چیزای مورد علاقمو میخرم گاهی هم ب همسرجان میگم مثلا اینقدر دوس دارم فلان چیزو داشته باشم اونم میخره

مثلا دیروز دیدم یهو برام اسپرسوساز مورد علاقمو خریده

امروزم رفته بودیم بیرون از ی دست ظرف بلوری شبیه توت فرنگی بود خوشم اومد گفتم اینو دوس دارم بخرم اونم خرید.

معمولا باهم بیرون میریم و برا همینم مورد علاقه هامو اون برام میخره

رستوران روم نمیشه تنها برم....نمیدونم چرا

بیشتر اوقات غذای مورد علاقمو میپزم

آهنگ مورد علاقمم گوش میدم

ی دفعه یادمه موقع جمع و جور کردن پایان نامه بود..صبح دیدم حسش نیست.ماشینو برداشتم رفتم برا خودم بلوز و شلوار خریدم.ظهرم ناگت و سیب زمینی نیمه سرخ کرده و بستنی مورد علاقمو خریدم و تا تا شب برا خودم چرت زدم و حال کردم  

الان واسه خودم سیب زمینی پنیر درست کردم

امروزم کلی رقصیدم 

دو روز پیشم واسه خودم لباس خوشگل خریدم

از هفته ی پیشم دارم میرم باشگاه

ولی دوس دارم یکی دگ هم سورپرایزم‌کنه

الان واسه خودم سیب زمینی پنیر درست کردم امروزم کلی رقصیدم  دو روز پیشم واسه خودم لباس خوشگل خ ...

دلم سیب زمینی پنیر خواست🤕🤕

اخه این موقع شب چرا اسم غذاهای خوشمزه میارین😂😂😂

دیروز که رفتم نمایشگاه کتاب. هر کتابی خواستم خریدم. از رمان و نجوم بگیر تا نقاشی بزرگسالان و فلسفه. بعدم خودمو مهمون کردم به یک نهار خوب. بعدم همسری ماشین فرستاد دنبالم راننده کتابا رو برداشت آورد تا دم خونه. خیلی خوب بود. 

هر لحظه هر کاری که میکنیم هر حرفی که میزنیم اگر خدا رو در نظر بگیریم اشتباه نمیکنیم. #فقط خدا#