2777
2789
عنوان

میاین راهنمایی ام کنین ؟

84 بازدید | 17 پست

بچه ها من ۲۱ سالمه همسرم داره دکتری رشته کشاورزی میخونه 

از شهر خودمون دور هستیم سه ساله کنکور میدم و قبول نمیشم یعنی بشمم چه فایده نه میشه بمونم نه برم شهر خودم 

امسالم زیاد نخوندم 

حالا به نقاشی هیلی علاقه مندم 

به نظرتون بی خیال شم برم نقلشی یاد بگیرم و سال دیگه کنکور هنر شرکت کنم یا بچسبم به درسم ؟  

خیلی شرایط روحی ام خراب شده ۳ سال از عمرم به فنا رفت 

من به تنگ آمده ام از همه چیز ، بگدارید هواری بزنم 😔😔😔    

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا فایده نداره تو این کشور درس خوندن اشتباهه،برو همون هنرو یاد بگیر حداقلش اینه اگه سره کارم نری دوتا نقاشی میکشی میزنی به دیوار خونت ازش لذت میبری

کیان گل پسر من 97/8/9
بيخيا شو برو هنر و كنكور هنر بده

دیوونه شدم به خدا هم سختمه هم نمیدونم چه جوری خانوادهامو راضی کنم 

از اولشم میخواستم برم هنر نزاشتن 

اصلا فایده نداره تو این کشور درس خوندن اشتباهه،برو همون هنرو یاد بگیر حداقلش اینه اگه سره کارم نری د ...

منم همینو میگم

شوهرم رشته های عادی نمیزاره برم  میکه وقت تلف کردنه

رشته عادی؟!متوجه منظورت نشدم! مطمئنا پرستاری که پول در میاره، راضی تر از دکترای مهندسی ها هست. علاقه خودت چیه؟! اگر واقعا نقاشی هست، چرا که نه!

رشته عادی؟!متوجه منظورت نشدم! مطمئنا پرستاری که پول در میاره، راضی تر از دکترای مهندسی ها هست. علاقه ...

پرستاری که خوبه اما خو قبولی اش هم سخته 

منطورش همین رشته های ساده تجربی هاست 

خودم هنر دوست 

شاید خنده دار باشه اما عاشق آشپزیم عاشق نقاشی ام 😭😭😭 ای خدا 

من عمران خوندم ابجی دوقلویه خودم نقاشی خونده،الان من خانه دارم اون چه نقاشیایی که نمیکشه،شوهرمم پزه اونو بیشتر میده تا من،میگه خاهر خانومم هنرمنده نقاشه و...

کیان گل پسر من 97/8/9
پرستاری که خوبه اما خو قبولی اش هم سخته  منطورش همین رشته های ساده تجربی هاست  خودم هنر ...

خوب چرا انقدر مردد؟! کنکور هنر بده! سریع تصمیمت رو بگیر. من پشت کنکور بودم و میدونم چه فشاری وارد میشه. شما که الان سه سال هم شده، مدرک همسرتان هم بالاتر میره و فاصله فکری تون زیاد میشه. به خاطر درس هم که ارتباطات رو کم کردی حتما. هر چی شد برو و بخون. از حالت خمودگی در بیای، بعدا ذهنت بازتر میشه. حتما امسال برو هر رسته ای که شده. دانشگاه تو روحیه ات، اثر مثبت میذاره. به حرف همسرت هم گوش نکن. شرمنده این رو میگم، بعضی از افایون در ظاهر به پیشرفت همسرشان تمایل دارند ولی در باطن، نگران غذای ظهرشان هستند. بجنب دختر خوب

من عمران خوندم ابجی دوقلویه خودم نقاشی خونده،الان من خانه دارم اون چه نقاشیایی که نمیکشه،شوهرمم پزه ...

خوش به حالش 

حالا شوهرت چرا به اون مینازه 😂

خوب چرا انقدر مردد؟! کنکور هنر بده! سریع تصمیمت رو بگیر. من پشت کنکور بودم و میدونم چه فشاری وارد می ...

آره باید یه فکری برا خودم بکنم 

واقعا سختمه اینجور بی خیال 

من ادم ساکنی نبودم اما حالا .... همیشه کلی فکر برا آینده ام داشتم 

هی ....

آره باید یه فکری برا خودم بکنم  واقعا سختمه اینجور بی خیال  من ادم ساکنی نبودم اما حالا ...

فکر نکنی فقط خودت این دوران رو داشتی. هممون به نوعی با این مشکلات مواجه میشیم، سردرگمی. منم به نوع دیگه ای سرگردونم. باید بری تو دلش. افسوس هم نخور. همش ۲۱ سالته. من سن شما بودم، یه اینده ای میساختم که نگو :)

الانم بدو بدو دارم سعی میکنم خودم رو برسونم. شما هم عجله کن. ساکن نباش.